Kardeş ne yaptın sen ya.Alıştıra alıştıra söyleseydin bari bende o zamanlar böyle garip bir yüre gördüm diyip odayı tarif ederek.Dejavu değil de bir olayımı anlatmak isterim. Yaklaşık 1.5 sene önce bir rüya görmüştüm rüyamda bir canavar mı üç harflimi desem bişey kılığına bürünmüştüm. Bir kızın evine giriyordum kız evde yapayalnızdır evin her ayrıntısını hala hatırlarım. Kızı bayağı korkutuyordum üzerine falan gidiyordum sonrasında birşey oldu uyandım tabii ben bu rüyayı unutamadım. Rüyayı gördükten 3 ay sonra bir kızla tanıştım bizim okula gelmişti kızla öyle böyle biraz samimi olduk sonra bu bana başından geçen bi olayı anlatmaya karar verdi bende tabii ki anlat dedim bu başladı işte beni bi siyah varlık rahatsız ediyor dedi geliyor dedi 3 ay önce dibime kadar girdi korkuttu psikolojim bozuldu dedi ağlamaya başladı bende o rüyayı kimseye söylememiştim o zamanlar sonra ben o rüyamda ki evi buna anlattım kız benden korkup uzaklaştı ve o gün bugündür birbirimizi görmüyoruz
Gerçekse eğer baya ilginçmişDejavu değil de bir olayımı anlatmak isterim. Yaklaşık 1.5 sene önce bir rüya görmüştüm rüyamda bir canavar mı üç harflimi desem bişey kılığına bürünmüştüm. Bir kızın evine giriyordum kız evde yapayalnızdır evin her ayrıntısını hala hatırlarım. Kızı bayağı korkutuyordum üzerine falan gidiyordum sonrasında birşey oldu uyandım tabii ben bu rüyayı unutamadım. Rüyayı gördükten 3 ay sonra bir kızla tanıştım bizim okula gelmişti kızla öyle böyle biraz samimi olduk sonra bu bana başından geçen bi olayı anlatmaya karar verdi bende tabii ki anlat dedim bu başladı işte beni bi siyah varlık rahatsız ediyor dedi geliyor dedi 3 ay önce dibime kadar girdi korkuttu psikolojim bozuldu dedi ağlamaya başladı bende o rüyayı kimseye söylememiştim o zamanlar sonra ben o rüyamda ki evi buna anlattım kız benden korkup uzaklaştı ve o gün bugündür birbirimizi görmüyoruz
Cidden yaşandı bu olay bende şok geçirmiştim kız anlatınca.Gerçekse eğer baya ilginçmiş
Bilmiyorum olay hala aklımda çıkartamıyorum çok garipKardeş ne yaptın sen ya.Alıştıra alıştıra söyleseydin bari bende o zamanlar böyle garip bir yüre gördüm diyip odayı tarif ederek.
Tesadüf olamaz böyle bişey.
Böyle bişeyde şok olmamak mümkün değil zaten kardeşim.Cidden yaşandı bu olay bende şok geçirmiştim kız anlatınca.
Bilmiyorum olay hala aklımda çıkartamıyorum çok garip
Kardeş deneme değilde üniversite sınavı falan olsaydı keşke o2 sene önce deneme olmuştuk denemedeki 4 soruyu önceden gördüğümü hatırlaımştım
Araştırdım hani neden olabilir diye de pek bişey bulamadımBöyle bişeyde şok olmamak mümkün değil zaten kardeşim.
Ben olsaydım biraz peşine düşerdim ama korkardım kesin
Gerçekten çok ilginç. Şok oldumDejavu değil de bir olayımı anlatmak isterim. Yaklaşık 1.5 sene önce bir rüya görmüştüm rüyamda bir canavar mı üç harflimi desem bişey kılığına bürünmüştüm. Bir kızın evine giriyordum kız evde yapayalnızdır evin her ayrıntısını hala hatırlarım. Kızı bayağı korkutuyordum üzerine falan gidiyordum sonrasında birşey oldu uyandım tabii ben bu rüyayı unutamadım. Rüyayı gördükten 3 ay sonra bir kızla tanıştım bizim okula gelmişti kızla öyle böyle biraz samimi olduk sonra bu bana başından geçen bi olayı anlatmaya karar verdi bende tabii ki anlat dedim bu başladı işte beni bi siyah varlık rahatsız ediyor dedi geliyor dedi 3 ay önce dibime kadar girdi korkuttu psikolojim bozuldu dedi ağlamaya başladı bende o rüyayı kimseye söylememiştim o zamanlar sonra ben o rüyamda ki evi buna anlattım kız benden korkup uzaklaştı ve o gün bugündür birbirimizi görmüyoruz
aynen artık tepki bile vermiyo insan sadece arada bir iki bişi düşündürüyobana dejavu cogu zaman oluyor. Çok ilginçtir ki artık alıştım farklı bi tepki veremiyorum. Sadece aa dejavu deyip geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?