- Yasaklandı
-
Ensar1907' Alıntı:Helal devam et en iyisini yapıyosun
Olum bunun ben peşindeydim yaa
Neyse iptal olcak galiba ama ben gene devam ederim
Şuan tam yapmakta olduğum şeyi yapıyosun neyse hakkını vrmişsin hll
hmm sen Loaderı delphi ile yapışsın galiba
Ben dlll yi delphide yapacam
Loader c# ve yahut vbnet olcak neyse bitince benimkinide görürsün
Ban açılana kadar geliştircem neyse
Ben Bozkurttm bu hesabı öylesine açtım silip banlayabilirsiniz
WhySperMachina' Alıntı:Ensar1907' Alıntı:
Allahım forumu oyuncak etme kardeşim öylesine hesap açmışsın silip banlayın diyorsun Bari insan banı açılana kadar gizli takılır sonra böyle der
Ensar1907' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Allahım forumu oyuncak etme kardeşim öylesine hesap açmışsın silip banlayın diyorsun Bari insan banı açılana kadar gizli takılır sonra böyle der
yaw kardeşim hesabı silebilrsiniz diyorum
Bir haftalık yemiştim neyse boşver onu silebilirsiniz dediysem multi hesap kamsıyorum repte vermiyorum onu kastettim yani
nie herşeye zortlamak zrundasın
WhySperMachina' Alıntı:Ensar1907' Alıntı:yaw kardeşim hesabı silebilrsiniz diyorum
Bir haftalık yemiştim neyse boşver onu silebilirsiniz dediysem multi hesap kamsıyorum repte vermiyorum onu kastettim yani
nie herşeye zortlamak zrundasın
kafam esiyor :d
Ensar1907' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:kafam esiyor :d
neyse kardeş veilin yaptığı gibi bişi yapcam ben ama loader c# olcak hile dll olcak
Dediği gibi aynen istediğim zaman kullanıma kapatcam istediğmi zaman gübclliycem dll yi
Ayrıntılarıda var ama neyse paylaştıktan bi hafta filan sonra vbnet iin sorucesinide vercem zaten
amacım lamerler çoğalsın değil gelişelim artık
Seni konuna batım boş kavga etmişsiniz ben,de oraya kafam esti
neyse vbnet için bildiklerim paylaşcam artık amacım bırakıp kurtulmak
WhySperMachina' Alıntı:boş boş yarasız konular olacak vb.net bitti artık bence hepsi ban attırıyor.
WhySperMachina' Alıntı:boş boş yarasız konular olacak vbnet bitti artık bence hepsi ban attırıyor
RaasielX' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:boş boş yarasız konular olacak vb.net bitti artık bence hepsi ban attırıyor.
sen öle san hıı :,vb.net bitse bile c# var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?