22 Haz 2022 #21 Sdk16 S Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 75 Tepki puanı 5 Ödüller 2 3 HİZMET YILI izlenir bence
22 Haz 2022 #22 sinsipeçne S Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 31 3 HİZMET YILI Demonslayer3' Alıntı: Arkadaşım Anime öneriyor sürekli pek ısınamıyorum Anime kültürüne sizce "Demon Slayer" izlenir mi? Genişletmek için tıklayın ... offf tabikide izlenir soru mu bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizim stüdyosu ve çizimler akıyor abi
Demonslayer3' Alıntı: Arkadaşım Anime öneriyor sürekli pek ısınamıyorum Anime kültürüne sizce "Demon Slayer" izlenir mi? Genişletmek için tıklayın ... offf tabikide izlenir soru mu bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizim stüdyosu ve çizimler akıyor abi
22 Haz 2022 #23 cmdgnx C Onaylı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI kesinlikle tavsiye ederim kaliteli bir animedir
22 Haz 2022 Konuyu başlatan Moderatör #24 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI sinsipeçne' Alıntı: offf tabikide izlenir soru mu bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizim stüdyosu ve çizimler akıyor abi Genişletmek için tıklayın ... cmdgnx' Alıntı: kesinlikle tavsiye ederim kaliteli bir animedir Genişletmek için tıklayın ... 1.Bölümü izledim devam ediyorum
sinsipeçne' Alıntı: offf tabikide izlenir soru mu bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizim stüdyosu ve çizimler akıyor abi Genişletmek için tıklayın ... cmdgnx' Alıntı: kesinlikle tavsiye ederim kaliteli bir animedir Genişletmek için tıklayın ... 1.Bölümü izledim devam ediyorum