bu sefer renklerde materyallerde ve objenin altındaki platformda sorun oldu kötü gözüküyor ama yine değerlendirmenizi öğrenmek isterim
4k olduğu için render uzun sürüyor bu yüzden bi daha render alıp yüklemedim
cycle render olmasına rağmen iyi değil
bu sefer renklerde materyallerde ve objenin altındaki platformda sorun oldu kötü gözüküyor ama yine değerlendirmenizi öğrenmek isterim
4k olduğu için render uzun sürüyor bu yüzden bi daha render alıp yüklemedim
cycle render olmasına rağmen iyi değil
kaçtane ışık kaynağı var bilmiyorum şunu soyleyebilirim kup ve hunilerde gölge yok.belki öyle olmasını istemişsindir.yansımaları tam ayarında yapmışsın gerçekçi duruyor.tüylü objenin içersindede gölgeler olsa daha iyi olur gibi ,çok fazla noktadan ışık olduğu için içinde gölge biraz az olmuş
ozaman ışığı kameranın az sağ üst tarafından vermişsin sanırım,spot belki daha iyi olabilir.sun çok aydınlatmış diye duşundum.ha şunu söyliyim baya bişe başarmışın ama.blender mı kullandın?
ozaman ışığı kameranın az sağ üst tarafından vermişsin sanırım,spot belki daha iyi olabilir.sun çok aydınlatmış diye duşundum.ha şunu söyliyim baya bişe başarmışın ama.blender mı kullandın?
ışık için hdr kullandım o da otomatik ışık verdi yönünü değiştirdim spot yaparım bir dahakine evet blender 2.82a kullandım ama 2.90 alpha da kullanıyorum
Yoo gölgelendirmesi dahil her şeyi içerisinde gerçekten çok güzel bir tasarım olmuş ellerine sağlık bu 3D işini iyi yapan az çıkar seni tebrik ediyorum. Ve kutluyorum..!