Deneme Mod Basvurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adınız:diyar
Yaşınız:18
Daha Önce Görev Yaptınız mı ? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :4 saat ile 5 arası
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:İstiyorum çünkü kendime güveniyorum.Yapabileceğimden eminim.Belki bu aileye birşeyler katabilme şansım olacaktır.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
orasi bende kalsın sana derler :D hadi bsrlr ins olablrsn

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaşınız:
18
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:İstiyorum çünkü kendime güveniyorum.Yapabileceğimden eminim.Belki bu aileye birşeyler katabilme şansım olacaktır.
BU KADAR MESAJ VE KONU İLEMİ LA

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Başarılar

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Yaşınız:
18
Kusura Bakmayın 2 kez yazdım yorum

Son düzenleme:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yorum Yazan Arkadaşlar Bu ne Başvuru Dimi Normalde İş Başvurularında Duruyormusunuz Orada Başarılar Kardeşim Diyebiliyormusunuz ? Hade Onu Geçtim Başarılar Dilerim Dersin Geçersin Almazlar Konu Yetersiz gibi Yorumlar Yazmayın Nerden Biliyorsun @#MorpHeus Alacak Belki Bu Tarz Gereksiz Yorum Yazarak Yorum Kasmayın !

Diyar Kardeşim Başarılar Dilerim Niye Mi Hiç Belli Olmaz Bu İşler Bir Bakmişsin Alındın Bu İşler Yorum Yazanlara Göre Değil Yetkililerin Yorumlar Cevapları Önemli ;)

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yorum Yazan Arkadaşlar Bu ne Başvuru Dimi Normalde İş Başvurularında Duruyormusunuz Orada Başarılar Kardeşim Diyebiliyormusunuz ? Hade Onu Geçtim Başarılar Dilerim Dersin Geçersin Almazlar Konu Yetersiz gibi Yorumlar Yazmayın Nerden Biliyorsun @#MorpHeus Alacak Belki Bu Tarz Gereksiz Yorum Yazarak Yorum Kasmayın !

Diyar Kardeşim Başarılar Dilerim Niye Mi Hiç Belli Olmaz Bu İşler Bir Bakmişsin Alındın Bu İşler Yorum Yazanlara Göre Değil Yetkililerin Yorumlar Cevapları Önemli ;)
Evet kesinlikle doğru ve haklı bir yorum. #MorpHeus ve diğer adminlerin işlerine karışmak olmaz. :)

Üye
8 HİZMET YILI
Valla Ben Seni Ts de gördüm ve yaşın 12ydi 18 diyorsunda güzel yalan atıyorsun neyse alırlarsa bilmem artık genede işin rast gelsin ama yaşın 12 18 diyip yalan söylemeni tavsiye etmem bide ses kalınlaştırıcı vb gelirsen o da iyice yakalık oluyor neyse seni bilmem iyi forumlar :)

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Başvurunuz gerekli şartları sağlamadığınız için reddedilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...