☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
küçük çaplı hobi olarak başladım bu edit işine merak iyice sardı beni deneyerek,eklereyerek,keserek,bölerek öğreniyoruz bir köşesindenkanka senin iceriklerini hep izliyorum gercekten kendini gelistirmisin baya eline saglik helal olsun
o efektin geçişi opaklığı kıstığımda video üzerindeki parlaklık kısılmış oluyor efekt birazda epilepsi yapıyora adamı orası doğrubence güzel edit ama sanki çok fazla parlak olmuş bence
yani kısa deneme buysa uğraştığında mükemmel bir edit çıkar gibi eline sağlıko efektin geçişi opaklığı kıstığımda video üzerindeki parlaklık kısılmış oluyor efekt birazda epilepsi yapıyora adamı orası doğru
ama ses,geçiş efekt denemesi bu editin o kadar üstüne gitmedim,kısa deneme gibi edit oldu
uğraştığım editleri göstereyim sanayani kısa deneme buysa uğraştığında mükemmel bir edit çıkar gibi eline sağlık
youtube toca toca yaz çıkarAy ay ay edite bak, şarkı ismi ne bilen varmı ilk klip?
önceki yaptığım editleri izle derimkanka senin iceriklerini hep izliyorum gercekten kendini gelistirmisin baya eline saglik helal olsun
o şarkılar olmamış hocam beuğraştığım editleri göstereyim sana
sadece şu iki edit 1 günümü en allttaki edit 3 günümü aldı parça parça yapması
en efsane editim bu editin devamı niteliğinde bir edit gibi oldu ama denem oldu bu konuda yaptığım edit
en efsane editim budur yani
ne tür şarkılar koyalım sence ?o şarkılar olmamış hocam be
tabi .Dyoutube toca toca yaz çıkar
Post automatically merged:
önceki yaptığım editleri izle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?