Deprem olduğundan beri uyuyamıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben de korkudan uyuyamıyorum hocam en korktugum sey deprem hepimize buyuk gecmis olsun tekrardan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun usta fazla kafana takmaman lazım sonuçta elinden gelebilecek bir şey yok

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öncelikle türk milletinin başı sağ olsun deprem haberlerini çok yakın takip edioyrum ve 1 haftadır bende uyuyamıyorum boluda yaşıyorum burda fay hattı merkeze çok yakın olası depremde batı karadeniz komple yok olur diye allah sonumuzu hayır etsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
toplumsal sorun oldu ekranlarda 24 saat canlı verdikleri için tek tavsiyem biraz uzak dur haberlerden.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aynı durum banada etki etti hatayda bi arkadaşım deprem oluyor diye çıkmıştı çıkış o çıkış :(

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum senin elinden birşey gelmez zaten depremin olacağı varsa da olur bu biraz şans işinede kaçıyor o yüzden kendini rahatlat bir süre haberlere bakma şarkı dinle dışarı çık arkadaşlarınla eğlenmene bak deprem olayından kendini olabildiğinde uzak tut aklına getirme inede uyuyamıyorsan bir uyku ilacı al bence de.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim bu insanlık duygusudur her kese nasip olmaz

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadasımın kız arkadası suan enkaz altında görmüsünzüdür mutlaka tiktok ta emine adı kendisi ölü gibi suan elimizden bisey gelmiyor uyuyamıyoz allah yardım etsin

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam uyku ilaçları kulanabilirsin ama fazlasıda zarar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
maalesef bu durum bendede var sürekli bulunduğum bölgede olucak diye korkuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
dostum ne kadar empati kurarsan o kadar çok oluyo bu korku bende deprem oldu 3,4 gün sabahladım öyle yatıyodum şu 1,2 günde yavaş yavaş düzeliyor ne kadar çok düşünürsen o kadar çok etkisi oluyor ülkecek zor süreçlerden geçiyoruz eğer vaden yetdiyse her türlü ölürsün zaten böyle bak bide ölümden korkmamak emredilmiştir bize.
Post automatically merged:

psikolokluk işler bunlar en doğrusu da o olur zaten
kankam herşey çok kafaya takmakta aslında eğer kontrolü kendi eline alırsan düzeliyor bende bir ara uykumdan uyanamıyordum çok kötü bişeydi kafama taktıkça çoğalıyodu allaha şükür geçti

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tiktok üzerinde kasları gevşetmek ve rahat uyumak alakalı bir video görmüştüm kaslarını gevşetmeyi deneyebilirsin.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sadece ben değilmişim 4'den önce uyuyamıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu sızın ruh halinizin ne kadar ince ve zayıf oldugunu gosterır ve kesınlıkle bır uzmandan yardım almalısınız bu durum gecici olucaktır ancak bunu kendınıze cork dert edıyorsanız bır problem ıle karsı karsıyasınız demektır oncelıkle beyın egzersizi onerırım ve yoga yapımayı deneyın zıhnınızı bosaltmakla baslayın ve mutlaka bır uzmana danısın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yorum yapan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Uyku düzenim şuan olarak tamamen boka sarmış durumda düzeltmeye çalışıyorum ama bugün yine sabah olmadan uyuyamadım ve öğlen 2-3 gibi uyandım. Böyle devam ederse destek almayı deneyeceğim.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Depremde hayatta kalma piskolojisi bu

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Artık herkesin depremle psikolojisi bozuldu bende yastığımın altında powerbank bulunduruyorum ne olur olmaz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...