Deprem olduğundan beri uyuyamıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun ölenlere Allah rahmet eylesin bu konularda söyleyecek bir şey yok ama fazla takmiycan elbet bir gün hepimiz ölcez o oyuzden takmiycan ve hayatı akışına bırakacaksın benim sana önerim bir piskolağa git tedavi gör.
Nede olsa hayat bir şekilde devam edecek

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu gibi zor konulardan bahsetmek cesaret gerektirir ve umarım yalnız olmadığınızı bilmek size biraz olsun rahatlık sağlar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maalesef durum bende de aynı. Uyku düzenim paramparça olmuş durumda. Her an deprem olacakmış korkusuyla yaşıyorum.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka benimde öyle uyku düzenim çok kötü bozuldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
kardeşim dilerim allah tan bir daha yaşanmaz böyle felaketler bu depremden herkes bir şekilde etkilendi o yüzden bu da geçer

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum tamamen psikolojin çökmüş gibi bir şey çok zor bir durum profesyonel yardım almanı öneririm gece yaşadığınız için depremi beyin her zaman geceleri tetikte artık üzücü bir durum..

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
bide depremi yaşayanlara sor

Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yalnız değilsin kardeşim. Buna Travmaya bağlı Anksiyete Bozukluğu deniyor. Psikolojik Destek almanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 gulhü 1 ihlas oku yat aşağı evel allah bişe olmaz

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çok kötü birdurum ancak o durumdan deprem rıskı sıfır olan bolgelerde yasayarak kurtulabılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
alabildiğin kadar önlem al varya insanı çok iyi rahatlatıyor(dolap sabitlemek,deprem çantası bulundurmak vb.)

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tekraradan geçmiş olsun brom ama kötü yanını değil iyi yanını düşünmeye bak hala o yatağa yatabiliyosun bak

Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Zor tabiki kardeşim Allah yardımcın olsun
Post automatically merged:

Zamanla geçer inşallah
Post automatically merged:

Duva et

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
uyurken hafiften bi sallantı bile insanı korkutur deprem şeyini yaşayan olursa knk valla cok zor :(

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence uyku hapı alma sonra bağımlı hale geliyorsun ve uyku hapı almadan uyuyamıcak hale geliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...