kanka geçmiş olsun kafanı biraz dinlendir kötü şeyleri düşünme pozitif olursan atlatırsın diye düşünüyorumSelam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.
İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
Ketiapin 50 mg alırsın uykun düzene biner.Tekrar selam, herkes uyku ilacı önermiş. Sanırım şuanlık tek seçenek gibi gözüküyor. Uyku düzenim tamamen boka sarmış durum da uyku hapı almaktan başka çarede yok gibi. Bu günlerde geçecek elbet...
içiniz rahat olsun ölüm bir son değildir ALLAH ne derse o olurSelam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.
İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
rahatlatıcı müzikler dinleyim ruhunu rahatlat ve kafana fazla takmaSorma ya bende walla
Psikolojimiz bozuldu
evet türkiye için büyük felaket oldu ama daha büyük marmara depremi varAbi ben türkiyede yaşamıyorum ama böyle bir şeyi yaşamak senin için çok zor olmalı
![]()
Allah büyük inşherkes öyle umarım her şey iyi olur.
esporcu olan kız mı? eli gözüküyordu sadece allah rahmet eylesin o veya değilse de gerçekten çok üzücü görüntüler vardı kepçe ile cesetleri toplamaları bazılarının vücudunun ortadan ikiye ayrılması vsArkadasımın kız arkadası suan enkaz altında görmüsünzüdür mutlaka tiktok ta emine adı kendisi ölü gibi suan elimizden bisey gelmiyor uyuyamıyoz allah yardım etsin