Deprem olduğundan beri uyuyamıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende de aynı durum var ara sıra sallıyo da rahat uyuyorum artık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben Adana' dayım gece 4 de olan depreme uyurken yakalandığım için max 2 günde bir gece sallanıyormuş hissedip yataktan fırlıyorum zamanla geçer heralde

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hangi şehir ? birde bizde de deprem oluyor sürekli bende hiç korku, vs yok knk ben mi çok soğuk kanlıyım ? yeminle sallanırken biraz korkar gibi oluyorum 19 dk sonra hiç bir şey yokmuş gibi hayatıma devam edebiliyorum hatta herkes binayı boşalttı tam şuan da ailem bile yeminle ben hala evdeyim. ( kayseri )

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
kanka geçmiş olsun kafanı biraz dinlendir kötü şeyleri düşünme pozitif olursan atlatırsın diye düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım birşeyiniz yoktur. Uyuyamıyorsan bir psikiyatri doktoruna gitmeni öneririm
Post automatically merged:

Tekrar selam, herkes uyku ilacı önermiş. Sanırım şuanlık tek seçenek gibi gözüküyor. Uyku düzenim tamamen boka sarmış durum da uyku hapı almaktan başka çarede yok gibi. Bu günlerde geçecek elbet...
Ketiapin 50 mg alırsın uykun düzene biner.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.

İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
içiniz rahat olsun ölüm bir son değildir ALLAH ne derse o olur

Sorma ya bende walla
Psikolojimiz bozuldu
rahatlatıcı müzikler dinleyim ruhunu rahatlat ve kafana fazla takma

Abi ben türkiyede yaşamıyorum ama böyle bir şeyi yaşamak senin için çok zor olmalı
200.gif
evet türkiye için büyük felaket oldu ama daha büyük marmara depremi var

herkes öyle umarım her şey iyi olur.
Allah büyük inş

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
seninde hepimiz gibi psikolojin bozulmuş benimde öyle izlediğimiz kadarıyla böyleyiz Allah bidaha yaşatmasın

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hayata kalma içgüdüsü normal.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadasımın kız arkadası suan enkaz altında görmüsünzüdür mutlaka tiktok ta emine adı kendisi ölü gibi suan elimizden bisey gelmiyor uyuyamıyoz allah yardım etsin
esporcu olan kız mı? eli gözüküyordu sadece allah rahmet eylesin o veya değilse de gerçekten çok üzücü görüntüler vardı kepçe ile cesetleri toplamaları bazılarının vücudunun ortadan ikiye ayrılması vs:(((

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
avizeyi izlemekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef çok kötüydü hepimize çok geçmiş olsun hala artçı sarsıntılar devam ediyor 5.3 ve 4.9 oldu geçen yine

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dozu aşırı olmayacak şekilde uyku ilacı alabilirsin herkesin psikolojisi çok bozuk durumda o yüzden ağır sarsılmış olabilirisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Allah bir daha yaşatmasın inşallah, bu durumu, psikolojiyi atlatmak seneler alacak çoğu insan için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...