Bence hocam çok zorlayan bir durumda değilsen devam et geçirirler merak etme o konuda o kadar vicdansız değillerdir Allah yardımcın olsunarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
Hocam geçmiş olsun gerçekten zor bir durum Allah kimseye bu tarz durumları yaşatmasın soruna gelecek olursak naklini bırak alsınlar akışına bırak illa lise de başarılı olmak zorunda değilsin sen de üniversitene odaklanırsın mezun olduktan sonra liseden 1 kere kafaya koyarsan rutin haline getireceksin ve ders çalışmaya başlayacaksın zaten yani bu şekilde tekrardan çok büyük geçmiş olsun diyorumarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
Kanka sen şu an Yaşadığımız coğrafya'nın kaderimiz olan kısmıyla uğraşıyorsun şimdiden kolay gelsinarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
okulu bırak ..acıl meslek sahıbı ol...bu gıdısle sen bı ss..mmm olmaz yoksa ..zanaat ögren ..tamamarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
gecırmezlerBence hocam çok zorlayan bir durumda değilsen devam et geçirirler merak etme o konuda o kadar vicdansız değillerdir Allah yardımcın olsun
gecırırlerse de zor gecırırlerokulu bırak ..acıl meslek sahıbı ol...bu gıdısle sen bı ss..mmm olmaz yoksa ..zanaat ögren ..tamam
Post automatically merged:
gecırmezler
Kasma kendini bu kadar emin ol diğer okulunda da aynı muameleyi göreceksinarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
galiba tahliye edildiğim okulda kalacağım hocaları tanıyorum sınavlarda yardımcı oluyorlar dolayısıyla liseyi geçerim diye düşünüyorumHocam geçmiş olsun gerçekten zor bir durum Allah kimseye bu tarz durumları yaşatmasın soruna gelecek olursak naklini bırak alsınlar akışına bırak illa lise de başarılı olmak zorunda değilsin sen de üniversitene odaklanırsın mezun olduktan sonra liseden 1 kere kafaya koyarsan rutin haline getireceksin ve ders çalışmaya başlayacaksın zaten yani bu şekilde tekrardan çok büyük geçmiş olsun diyorum
yok aga bu sene tahliye edildiğim okulda net geçicem de olay şu okul 2 de başlayıp 8 de bitiyo zoruma gitti nakil alırsamda tanımadım hocalar ve sayre onu kastettimokulu bırak ..acıl meslek sahıbı ol...bu gıdısle sen bı ss..mmm olmaz yoksa ..zanaat ögren ..tamam
gecırmezler
gecırırlerse de zor gecırırler
aslına bakarsan zorlayıcı biraz okulun öğrencileri hepsi ergence takılıyor bana hitap değiller 1 kişi bilemi dersen gerçekten de tüm okul hiç benim kafa yok o yüzden okulda hep yalnız takılıyorum o yüzden sıkılıyorum nakil aldırırsam şöyle avantajı olur ortam iyi kızlar var nakil gideceğim yerde (daha belli değil gidip gitmemem bana kalmış ne yapacağımı bilmiyorum arada kaldım) bi kaç arkadaşımda var eksisi ise sınavlarda düşük alırsam geçemeyebilirim tek sıkıntı buBence hocam çok zorlayan bir durumda değilsen devam et geçirirler merak etme o konuda o kadar vicdansız değillerdir Allah yardımcın olsun
dostum inan 30 dakka bakamıyorum bikere bende başta o alışkanlık yok gittiğim okulda aşırı salıyo neticede tembelleştim çalışmayı zorlayacağımDostum rahata düşkünlüğü bırak ders çalışınca bazı şeylerin ne kadar kolay olduğunu göreceksin.Meslek ediniceksin ve ne ekersen onu biçersin çalış yaparsın
çok güzel konuştun gerçekten hipelandım umarım dediğin gibi bazı şeyleri yerine oturtabilirimHocam "yeteneğim yok, tembelim" falan bunları bir mentalitenden atman lazım. Hadi diyelim lisede okulda bir şekilde geçiştirdin gerçek hayatta ne yapacaksın? Eğer aileden çok zengin birisi değilsen, ailenden miras kalacak çok şey yoksa çok büyük sıkıntılar çekeceksin. Hiç kimse başarılı doğmuyor zaten biraz çabala eminim içindeki cevheri keşfedeceksin.
cok zor adapte olman sınav konusunda gerken sekılde destek olurlar bakalımarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?