Deprem yüzünden okul hayatım etkilendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
Kardeşim okul öğrenmek için vardır anlıyorum bunaltıyor ama geleceğin olması için gidiyorsun oraya o yüzden güzelce git dersini dinle çalış bitir okulunu depremzedeler senin yerinde olmak için nelerini vermez o yüzden sabret he nakil hakkın varsa kullan ona bi şey demem

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Post automatically merged:

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vay kardesım cok uzulduk.ne yapalım acaba.lan deyısık 40.000 ınsan olmus.40 aıle dagılmıs.40.000.ogrencının okulu ya baslar ya baslamaz.sen kalkmıssın orda okulu etkıledı dıyorsun.sadece benım aılemden 3 kısı h.ragmetıne kavustu.vıjdansızz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ilk başta geçmiş olsun hocalar geçirirler tahminimce ama ufaktan ders çalış sende hocam

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
arkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun
Herşeyi bir kenara bırakarak düşünmek gerekli
Ben tembelim de deme belki içinde ne cehver vardır kimsenin içindeki cehveri bilemeyiz,bırak kaydını alsinlar,birazcık dişini sıkıp çabala zaten çorap söküğü gibi normal halde ders çalışıp daha iyi hale gelirsin
1 hafta boyunca deprem bölgesinde afad arama kurtarma ekip yardımcısı olarak çalışmaya gittim hataya ,Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın gerçekten bütün bu acıları düşündüğünde kendini okumana,gelişmene engel olma,biliyorum çok zor bir durum ama acıları düşündükçe kendini harap edersin,yazik etme kendine
geçmiş geçmişte kaliyor her zaman....
Tekrardan büyük geçmiş olsun dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun öncelikle okuluna devam et biraz derslerine kendini ver ilerde pişman olursun bence eğitimine devam et sakın okulunu bırakma

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biraz sabırlı ol ve ders zorlamaya çalış kendini

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim de 9. sınıfta aynıydı, çok kötü bir durum. Okul olduğu zaman hiçbir aktiviteye zaman kalmıyor, gününün tamamı okulda geçiyordu.
Önerim ise dersleri dinlemen, bu yeterli olacaktır. Hocalarla da aranı iyi tut yeter.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Ben depremden önce açık öğretime geçmiştim bı sıkıntı olmadı o yüzden

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
anlattığına göre depremle bir alakası yok. biraz sert gelebilir ama gerçek bu. eğer değimeye çalışmazsan birşeylerin kendi kendine değişmesini bekleme

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam "yeteneğim yok, tembelim" falan bunları bir mentalitenden atman lazım. Hadi diyelim lisede okulda bir şekilde geçiştirdin gerçek hayatta ne yapacaksın? Eğer aileden çok zengin birisi değilsen, ailenden miras kalacak çok şey yoksa çok büyük sıkıntılar çekeceksin. Hiç kimse başarılı doğmuyor zaten biraz çabala eminim içindeki cevheri keşfedeceksin.
bende aynı mentalde ilerliyodum2 aydır kendime odaklandım ve her şey iyiye gitmeye başladı dediğin gibi hiç kimse başarılı doğmuyor

depremin elbet etkisi büyük öncelikle allah yardımcın olsun ama savaşmazsan kaybedersin kazanana kadar harbe devam etmelisin
Hocam "yeteneğim yok, tembelim" falan bunları bir mentalitenden atman lazım. Hadi diyelim lisede okulda bir şekilde geçiştirdin gerçek hayatta ne yapacaksın? Eğer aileden çok zengin birisi değilsen, ailenden miras kalacak çok şey yoksa çok büyük sıkıntılar çekeceksin. Hiç kimse başarılı doğmuyor zaten biraz çabala eminim içindeki cevheri keşfedeceksin.

Üye
3 HİZMET YILI
ders çalışman gerek knk depremzede olsan bile ne kadar yardım edeceklerini bilemezsin özgüvenini topla

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok aklına getirmemeye çalış ve derslerine odaklan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...