d3 Σ x2
Süper Üye
Kardeşim okul öğrenmek için vardır anlıyorum bunaltıyor ama geleceğin olması için gidiyorsun oraya o yüzden güzelce git dersini dinle çalış bitir okulunu depremzedeler senin yerinde olmak için nelerini vermez o yüzden sabret he nakil hakkın varsa kullan ona bi şey dememarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
Dostum öncelikle çok geçmiş olsunarkadaşlar depremden dolayı okulum tahliye edildi ve şimdi gittiğim okul gidiş 2:20 dönüş 8:20 gibi nakil almayı çok düşünüyorum ama şöyle bir şey var hocalar geçiriyor bende tembelim ders çalışma gibi bi yetebeğim yok nakil aldırdığımda sınavlardan düşük alırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım öneriniz var mıdır
bende aynı mentalde ilerliyodum2 aydır kendime odaklandım ve her şey iyiye gitmeye başladı dediğin gibi hiç kimse başarılı doğmuyorHocam "yeteneğim yok, tembelim" falan bunları bir mentalitenden atman lazım. Hadi diyelim lisede okulda bir şekilde geçiştirdin gerçek hayatta ne yapacaksın? Eğer aileden çok zengin birisi değilsen, ailenden miras kalacak çok şey yoksa çok büyük sıkıntılar çekeceksin. Hiç kimse başarılı doğmuyor zaten biraz çabala eminim içindeki cevheri keşfedeceksin.
Hocam "yeteneğim yok, tembelim" falan bunları bir mentalitenden atman lazım. Hadi diyelim lisede okulda bir şekilde geçiştirdin gerçek hayatta ne yapacaksın? Eğer aileden çok zengin birisi değilsen, ailenden miras kalacak çok şey yoksa çok büyük sıkıntılar çekeceksin. Hiç kimse başarılı doğmuyor zaten biraz çabala eminim içindeki cevheri keşfedeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?