- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
deme daha fizzimi 700kya kascamkıyamet alametleri gerçekleşiyor artık
deme daha fizzimi 700kya kascamkıyamet alametleri gerçekleşiyor artık
geçmiş olsun kanka ne diyim xDdeprem olurken valo atıyoduk knk 1 el gitti deprem yüzünden![]()
hacı valla zonguldaktayım pc başında yakalandım bende ödüm kaçtı valla .:dİstanbul Düzce'de 5.4, Kocaeli'nde 6.0 deprem oldu. Aşırı fena şekilde sallandık, çok kötüydü ya.
hangimiz hayatı sallantıda değilki kankahissetmedim, ufak bi sallantı oldu ama o benim hayatımın sallantısıdır diye düşündüm
benimki büyük sallantıda da diğerlerini bilemiyorum malesef ki..hacı valla zonguldaktayım pc başında yakalandım bende ödüm kaçtı valla .:d
Post automatically merged:
hangimiz hayatı sallantıda değilki kanka
Eskişehirdeydim ben arkadaşlarım hissetmiş ama ben hissetmedim uyuyordum Sakarya filan da sallanmışİstanbul Düzce'de 5.4, Kocaeli'nde 6.0 deprem oldu. Aşırı fena şekilde sallandık, çok kötüydü ya.
Evet baya korkuttu beni yataktaydim bir anda başladi sallanmaya hemen kaçmak yerine avize baktim sallanıyor TV baktım haberlere sonra yattimİstanbul Düzce'de 5.4, Kocaeli'nde 6.0 deprem oldu. Aşırı fena şekilde sallandık, çok kötüydü ya.
sen nerdeydin ki bukadar sallandın buralarda sadece hissettikEvet baya korkuttu beni yataktaydim bir anda başladi sallanmaya hemen kaçmak yerine avize baktim sallanıyor TV baktım haberlere sonra yattim![]()
Hayır değilim anlatsamda dalga geçiliyor o yüzden uzun uzun sebeplerini yazmama gerek olmadığını düşünüyorum.müneccim misin knk