Depremi hissettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
deprem olurken valo atıyoduk knk 1 el gitti deprem yüzünden :D

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam şimdi mi oldu yoksa dünkünde mi bahsediyorsunuz

Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İstanbul Düzce'de 5.4, Kocaeli'nde 6.0 deprem oldu. Aşırı fena şekilde sallandık, çok kötüydü ya.
Evet baya korkuttu beni yataktaydim bir anda başladi sallanmaya hemen kaçmak yerine avize baktim sallanıyor TV baktım haberlere sonra yattim😂

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Evet baya korkuttu beni yataktaydim bir anda başladi sallanmaya hemen kaçmak yerine avize baktim sallanıyor TV baktım haberlere sonra yattim😂
sen nerdeydin ki bukadar sallandın buralarda sadece hissettik

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
müneccim misin knk
Hayır değilim anlatsamda dalga geçiliyor o yüzden uzun uzun sebeplerini yazmama gerek olmadığını düşünüyorum.
Son 3 yıldır tüm olan depremleri bildim fakat saat ve tam mevki olarak bilemiyorum.

En basit örnek vereyim hayvan davranışları ve gök yüzü ve cevre seslerini sıklıkla takip ederseniz sizde anlayabilirsiniz. (Not 3 yıldır gece çalışıyorum ve ormanlık bir bölgede görev yapıyorum) Dolayısıyla ben bunu takip etme imkanına sahibim.Hatta bu konuyu televizyoncu bir abi ile paylaşmıştım 1.5 yıl önce bana mesaj at olmadan önce dedi izmir depremini söylemiştim.

Beni anlamayacaksınız ama neyse sorduğun için söliyorum inanmanıda beklemiyorum zaten.
İyi günler dilerim saygılarımla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tam yeni uykuya dalmak üzereyken bir sallanmaya başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İzmirde yaşayan biri olarak söylüyorum depremin hissi çok farklı herkese geçmiş olsun

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ankarada otruyom fena hissettim valla akşamleğin dolap falan herşey sallandı ev yıkılcak gibiydi resmen

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Her deprem olduğunda büyük istanbul depremimi geldi diye bir korku sarıyor. 30 yıllık binada oturmanın verdiği tedirginlik, hisseden herkese geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...