Griler kayıp yalnızca siyah ve beyaz
Onaylı Üye
üstelik sürekli korku halinde olmak da kötü hissettiriyor bir an önce başka şehire taşınmayı planlıyorum . Bir de afet çantamı hazırlayacağım kesinlikle tedbir şart .Yok kral şuan bizde öyleyiz eve düdük aldım boynumuzda dolaştırıyoruz kardeşlerim annem salonda uyur olduk
hocam mutlaka tedbirinizi alın bir gün o çıtırtılar gerçek olacak ne yazık ki bu kaçınılmazher çıtırtıda deprem oluyor sanıyorum
İstanbulda mı yaşıyorsun hocamhocam üstdeki komşunun cocuğu ip atlıyor valla deprem alıyor sanıyorum
kanka seni dahada üzmek istemem fakat max 5 ay içinde bekleniyor istanbul depremi ayrıca uykusuzluklar başlarsa uyku ilaçları alabilirsin uykusuzluk hayatın en kötü şeyidirMerhaba ülkemizde son olan hadiselerden sonra sosyal medyaya girmeye çekinir oldum zaten haber izlemiyordum ama önüme düşünce de çok kötü hissediyorum . Ben İstanbulda yaşıyorum artık gece uyurken hiç yoktan deprem oluyormuş gibi hissedip irkiliyorum acaba bu durumlara düşen sadece ben miyim merak ediyorum .
şaka di mi ? kaynak nedirkanka seni dahada üzmek istemem fakat max 5 ay içinde bekleniyor istanbul depremi ayrıca uykusuzluklar başlarsa uyku ilaçları alabilirsin uykusuzluk hayatın en kötü şeyidir
evet hocam istanbul tehlikeli böyle felan diyor coğu kişihocam mutlaka tedbirinizi alın bir gün o çıtırtılar gerçek olacak ne yazık ki bu kaçınılmaz
Post automatically merged:
İstanbulda mı yaşıyorsun hocam
kesinlikle o korkunun bir tarifi yok tabi ki bir gün ölücez ama bu şekilde olmasın... başımız sağolsunDostum psiolijk uykusuzluklar çekiyorum bende yalan haberler görüyorum bu gece deprem olucak diye normalde yatakda sadece boxer la uyurdum korkudan kalın giyinip yatıyorum allah kimsenin başına vermesin başımız saolsun!
Hiç bir şey yapasım gelmiyor haberleri açıyorum içim daralıyor Allah bir daha yaşatmasın inşallahMerhaba ülkemizde son olan hadiselerden sonra sosyal medyaya girmeye çekinir oldum zaten haber izlemiyordum ama önüme düşünce de çok kötü hissediyorum . Ben İstanbulda yaşıyorum artık gece uyurken hiç yoktan deprem oluyormuş gibi hissedip irkiliyorum acaba bu durumlara düşen sadece ben miyim merak ediyorum .
Ben böyle ne bir korku ne de psikolojik sorun yaşıyorum ama utanıyorum sanki kendi hatammiş gibi yediğim yemekten içtiğim sular falan boğazımda düğümleniyorMerhaba ülkemizde son olan hadiselerden sonra sosyal medyaya girmeye çekinir oldum zaten haber izlemiyordum ama önüme düşünce de çok kötü hissediyorum . Ben İstanbulda yaşıyorum artık gece uyurken hiç yoktan deprem oluyormuş gibi hissedip irkiliyorum acaba bu durumlara düşen sadece ben miyim merak ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?