şuan karakoldalar dostumburada paylaşman ne kadar doğru bilmiyorum ama onların yakalanması biraz zor gibi.
ne biliyorsun belki tamamen başka birisinin üstüne attılar suçu? onların ekibi öyledir. isim vermek istemiyorum. herkes birbirini satar orada. ama ne diyelim inşallah doğru kişi karakoldadır.şuan karakoldalar dostum
kimlik kontrolu yapılıyor bu forumda paylaşamayacagım şeyler var dostumne biliyorsun belki tamamen başka birisinin üstüne attılar suçu? onların ekibi öyledir. isim vermek istemiyorum. herkes birbirini satar orada. ama ne diyelim inşallah doğru kişi karakoldadır.
Hocam sanki forumda pek uygun değil gibi ama neyseDostlarım görmüşsünüzdür illaki twitterde instagramda bir kadın üşüyorum diyor ve hala dalga geçiyorlar çocukların adresi sancaktepe kapıda 3 araba elinde herkes sopayla bekliyor
ayrıyetten çocukla dalga geçen ayrı bir kişininde kardeşlerimiz ufak bi baskın atmış (kapıya merdiven dayamışlar)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yani bence direkt konuda paylaştığın link kurallara aykırı gibi ama bilmiyorumkimlik kontrolu yapılıyor bu forumda paylaşamayacagım şeyler var dostum
uygun olmayan nedir ki kan yok şiddet yok bişe yokHocam sanki forumda pek uygun değil gibi ama neyse
Umarım en kısa sürede yakalanırlarDostlarım görmüşsünüzdür illaki twitterde instagramda bir kadın üşüyorum diyor ve hala dalga geçiyorlar çocukların adresi sancaktepe kapıda 3 araba elinde herkes sopayla bekliyor
ayrıyetten çocukla dalga geçen ayrı bir kişininde kardeşlerimiz ufak bi baskın atmış (kapıya merdiven dayamışlar)
Hocam ilk defa böyle birşey ile karşılaştım forumda ondan demiştimuygun olmayan nedir ki kan yok şiddet yok bişe yok
hocam bilgi vermen güzel bişey ama link paylaşımı yasak diye biliyorumDostlarım görmüşsünüzdür illaki twitterde instagramda bir kadın üşüyorum diyor ve hala dalga geçiyorlar çocukların adresi sancaktepe kapıda 3 araba elinde herkes sopayla bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?