- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
oyun summer salede 6 tl veya 7 tl civarı oluyor. yorum kasma çabanız yokmu sizin ya gerçekten.abicim oyuunu nasıl alcaz paramız yok zaten alsan bile önce hevesimi çıkarırım sonra hileyi yaparım
Ban riski yok kardeşim fakat hile fix yemiş olabilir. Bir dene çalışmıyorsa bilgilendir güncellerim.oyun summer salede 6 tl veya 7 tl civarı oluyor. yorum kasma çabanız yokmu sizin ya gerçekten.
Hilede ban riski varmı arkadaşlar ona göre kullanıcamda
Onlarda online oyuncu hocam 2 tane köpekbalığı var zatenOyun da köpek balıklarıda mı online oyuncu ?
hile çalıışıyor. umarım fix yemez diyorumBan riski yok kardeşim fakat hile fix yemiş olabilir. Bir dene çalışmıyorsa bilgilendir güncellerim.
hocam oyundan atıyor hileyle girerken ne yapmalıyızhile çalıışıyor. umarım fix yemez diyorum
Kardeş çalışmıyor yardım lazım, internetten hilenin .dll sini bulup 2 farklı injector programıyla inject denedim çalışmıyorIt is working.
Aga başta hileyi açıp sonra oyuna giriyorum bir şey olmuyor oyunu açıp sonra hileyi açıyorum tekrar bir şey olmuyor bence güncelle sen bu hileyiBan riski yok kardeşim fakat hile fix yemiş olabilir. Bir dene çalışmıyorsa bilgilendir güncellerim.
güzel hile
Napalım ?Hile nedeni ile uzaklaştırma yedim 9 gün oldu hala açılmadı.
Napalım ?
Saçma bir yorum atıyorsun. Üslubum iyi bence. Free bir hile kullanıyorsunuz, ban yediğini söylüyorsun ve 9 gündür banının açılmadığını ek olarak belirtiyorsun. Açılacağını mı sandın ?Ne kadar kaba bi uslup biçimi. Adı üstünde yorum yazıyorum bişey yapın diye değil. Bunu görenler daha dikkatli davranacaklardır. Size yaramamış olabilir.
Saçma bir yorum atıyorsun. Üslubum iyi bence. Free bir hile kullanıyorsunuz, ban yediğini söylüyorsun ve 9 gündür banının açılmadığını ek olarak belirtiyorsun. Açılacağını mı sandın ?
Kardeş hileyi ben bayadır kullanıyorum 93 level oldum uzaklaştırma almadım ben senden kaynaklanıyor gibi sorun
Edit: 2 gün sonra 2 ay olucak bi sıkıntısını görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?