- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Hali hazırda Türkiye'de ünlü olmuş fenomen oyunlara hilelerimiz mevcut. Yakın zamanda dünya çapına da el atacağız.Tesekkurler Fenomen oyunlara hile yapmayi dusunuyormusunuz ??
aynen aynen karı gizleniyoElıne saglık Usta
-- Loaderın arkasında karımı gızlenıyor banamı oyle gelıyor
Vallaha Iyi OlurHali hazırda Türkiye'de ünlü olmuş fenomen oyunlara hilelerimiz mevcut. Yakın zamanda dünya çapına da el atacağız.
Kb Isteyim Hizlica yaziyorum arma 3 para yapma imkanlari varmi cheat engine ile oluyordu oda infistar yakaliyordu su an fix yedj batteye kapatilmiyor para yapma imkaniniz varmidir kb istwyim acele yaziyorum.İstek steam oyun varsa modlara bildirin bana bildirirler. Eğer yapılabilirse onlara da yaptırım yapmaya çalışırız.
Özel mesaj atın dedim iyiki, Battle Eye olan oyunlarda "public" hile yapmaya şuan kapasitemiz ne yazık ki yeterli değil. Battle eye kullanan oyunlarda mesela PUBG - Fortnite gibi oyunlarda da hile yapabiliyoruz , battle eye bypasslıyabiliyoruz fakat eğer bunu paylaşırsak ne yazıkki ömrü çok uzun olmayacaktır.. Ve battle eye kullanan sistemde hileyi undetected yapmak kolay değil..Kb Isteyim Hizlica yaziyorum arma 3 para yapma imkanlari varmi cheat engine ile oluyordu oda infistar yakaliyordu su an fix yedj batteye kapatilmiyor para yapma imkaniniz varmidir kb istwyim acele yaziyorum.
Reis harikasınız. Türk'ün gücünü göstericez. Reis bi de Fortnite'a da hile gelicek mi ? En son VIP Hack de yeni sürüm yakında gelecek demiştin sonra bayaa ara sürüm geldi ama şimdi tam sürüm geldiHali hazırda Türkiye'de ünlü olmuş fenomen oyunlara hilelerimiz mevcut. Yakın zamanda dünya çapına da el atacağız.
Pardon şimdi gördüm son yazdığını boş boğazlık yaptım. Kusura bakma cevabımı aldım.Reis harikasınız. Türk'ün gücünü göstericez. Reis bi de Fortnite'a da hile gelicek mi ? En son VIP Hack de yeni sürüm yakında gelecek demiştin sonra bayaa ara sürüm geldi ama şimdi tam sürüm geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?