Yani bilmiyorum önceden de sosyal değildim ama sanırım artık böyle yaşamak istemiyorum. Artık ne oyunlar ne de önceden yanlız başıma yaptığım şeyler eski tadını veriyor.Benim de ailemden başka kimsem yok öyle arkadaşlarım yok dışarıda gezip vakit geçireceğim kız arkadaşta dahil bunlara öyle pek aldırmıyorum hayatımdan memnunum bir şekilde kendimi mutlu ediyorum bilgisayar başında veya dışarıda fitness'ta falan öyle yani bunları o kadar takma kız olmasa da olur her şey zamanla olacak şeyler
İyi yanları var evet hani şey gibi düşsen de kırılmazsın çünkü hiçbiyere çıkmadığın için XD ama ben öyle birisi olmak istemiyorum. Neden millet gülüp eğlenir manitalarıyla takılırken ben yanlız başıma eğlenmekle yetineyim ki.yalnızlık her zaman iyidir kral öyle takıl
Okula gidiyor musun üni veya liseYani bilmiyorum önceden de sosyal değildim ama sanırım artık böyle yaşamak istemiyorum. Artık ne oyunlar ne de önceden yanlız başıma yaptığım şeyler eski tadını veriyor.
okuldan arkadaş edinsen daha iyi olurMerhabalar, bir süredir kendimi boşlukta hissediyorum. Açıkçası hayatımda çok arkadaşım yok. Dışarı çıkıp aktivitelerle zaman geçireyim diyorum. Yapılacak bir şey bulamıyorum. Birileriyle tanışmak için çabalıyorum ama hiçkimseyle bir muhabbetim olmuyor. Gerçekçi düşünüyorum. birisiyle tanışmak için en az bir ortak yol bulunur diyorum. okul diyorum üniler kapalı uzaktan eğitim. masa tenisi oynuyorum ordan bulurum diyorum hepsi eğlencesine gelip geçiyor. hayatımda bir kız olsun istiyorum sosyal medyaya bakıyorum kimse konuşma yanlısı değil, gerçekte yolda önünü kesip konuşmak aşırı garip ve benim yapabileceğim birşeymiş gibi gelmiyor. Ders çalışıyorum kariyerime bakıyorum falan fistan da niye yani. ailem dışında konuştuğum değer verdiğim kimse yok bu beni üzüyor. Uzun zamandır buradayım derdimi anlatacak başka kimse bulamadığım için buraya döküyorum umarım anlarsınız.
üniye gidiyorumOkula gidiyor musun üni veya lise
Üni'de hiç mi kafa dengi arkadaş yok git bi ortam yapmaya çalış belki çok seveceksin uğraş debelen bir şeyler içinüniye gidiyorum
debeleniyorum bakalım nereye kadarÜni'de hiç mi kafa dengi arkadaş yok git bi ortam yapmaya çalış belki çok seveceksin uğraş debelen bir şeyler için
hep böyledir kral ailenden başka kimse olmaz onlardan iyi de kimse anlamaz seni onlarda bir yere kadar tabi bu dünyada herkes tek basına yanında olanlar da menfaat için olur bazende cevrende kımsenın olmaması daha ıyıdır seni çıkarı için yanında tutan ınsanların olmaması daha ıyıdırMerhabalar, bir süredir kendimi boşlukta hissediyorum. Açıkçası hayatımda çok arkadaşım yok. Dışarı çıkıp aktivitelerle zaman geçireyim diyorum. Yapılacak bir şey bulamıyorum. Birileriyle tanışmak için çabalıyorum ama hiçkimseyle bir muhabbetim olmuyor. Gerçekçi düşünüyorum. birisiyle tanışmak için en az bir ortak yol bulunur diyorum. okul diyorum üniler kapalı uzaktan eğitim. masa tenisi oynuyorum ordan bulurum diyorum hepsi eğlencesine gelip geçiyor. hayatımda bir kız olsun istiyorum sosyal medyaya bakıyorum kimse konuşma yanlısı değil, gerçekte yolda önünü kesip konuşmak aşırı garip ve benim yapabileceğim birşeymiş gibi gelmiyor. Ders çalışıyorum kariyerime bakıyorum falan fistan da niye yani. ailem dışında konuştuğum değer verdiğim kimse yok bu beni üzüyor. Uzun zamandır buradayım derdimi anlatacak başka kimse bulamadığım için buraya döküyorum umarım anlarsınız.
Yani kendimi olabildiğince geliştirip ilgili olduğum konularda kendimi gelişmiş düzeye getirmeye çalışıyorum durmadan ve kendi görüşümce bu konuda da gayet başarılıyım. bakacağız artık düzgünleriyle karşılaşırsak işimizi görürHocam ne kadar üniyede gitsen bazen o kadar aptal insanlar çıkıyor ki karşına tek kalman mecbur oluyor bu gibi durumlarda, arkadaş bulman için ne yapabilirsin bir fikrim yok açıkçası online arkadaşlıklar da yapma tavsiyemdir bir işe yaramıyor, arkadaş bulma sürecinde kendini geliştirmeye bak, hem fiziksel hem ruhsal olarak, kültürlenmeye çalış, şimdi faydasını göremeyebilirsin ama gün gelecek hepsinin ekmeğini yiyeceksin birer birer
Malesef onlar da yok. Açıkçası sanaldan nerden arkadaş bulurum bilmiyorum :/Arkadaş illa ki fiziki olmak zorunda değil. Sanalda hiç arkadaşın yok mu?
Oynadığın oyunlardan denk geldiğin kişiler. Ortamın sürekli değişir ama her zaman birileriyle oynarsın.Malesef onlar da yok. Açıkçası sanaldan nerden arkadaş bulurum bilmiyorum :/
Ortam değişikliği önemli değil de bak sana sayayım. Şuan LoL arada sırada, R6 arada sırada oynuyorum onun dışında offline oyunlar ve ps de oynadığımız oyunlar oynuyorum mortal kombat x dir fifadır falan. geri kalanı da full offline veya coop (arkadaş olmadığından kısaca offline). Loldekiler zaten anneci veletler geri kalanı da tilt bi kitle açıkçasını söylemek gerekirse. R6 dekiler de hayatsız çoğu, özele kolay kolay bakmazlar. Anlayacağın eğlenceli bir kitle yok. Olsa oynayacak coop oyunlar çok fazlaOynadığın oyunlardan denk geldiğin kişiler. Ortamın sürekli değişir ama her zaman birileriyle oynarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?