Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Kulaklıktan Güzel Mozart Gibi Bir Klasik Müzik Ve Yavaş Yavaş Videolarla Konu Anlatımı Çay Kahve Zaten Bir zamandan Sonra Kendiliğinden İstiyorsun Oturuyor Düzen
ilk önce başlamak ilk adımı atmak gerekir. kendini zorlayacaksın belirli bir rutin olusturacaksin ne olursa olsun bozmayacaksın. ve arada 1 saatte 1 30dkda 1 mola vereceksin 10dklik ve o gün bittikten sonra kendine ödül vereceksin. böylece düzeni oturtup sistem çalışacak
Asla insanlardan ders programı isteme, verdiklerine de uyma. Eğer uymak istiyorsan da verdiklerini kendine göre düzenle. Sonuçta senin hangi saatler aralığında ne yaptığını bilmiyoruz. Kendine bir vakit aralığı belirlemek ile başla.
Sürekli uyku gelmesi durumu bazı vitamin eksikliklerinden kaynaklanıyor diye biliyorum. Önce git bir kan testi yaptır dostum. Bir şey çıkmazsa sorun mentaldir , belki bir psikologdan yardım alabilirsin veya kendi motive etmeyi başarabilmelisin.