seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
İnşallah kardesim seninde gönlüne göre versin Rabbim iyi gecelerabi o konuda şanslıymışsın evet bak , mutluluğunuz daim olur umarım siz mutlu olunca bence siz herşeyin üstesinden gelirisiniz, birazcık sabret şans sana da güler elbet
hayat kardeşim bu vardır bir hayır diyip bence ileriye bak kafana takma tecrübe oldu de geç , bende çok şeye üzüldüm dostum inanki artık ölme derecesine geldim sonradan kafamı topladım değmez diyip yoluma baktım 4 senedir kafam bozuk ama çokda üzülmüyorum bu kız olaylarına artık duygularımı kaybetcek duruma geldim gibi hissediyorum , umarım sen sevdiğine kavuşursumBen size bir şey anlatıyım dalga vs hiç bir şey yok
Ben 2019 yılının sonunda okuduğum okul'dan bir kızla konuştum tanıştım sonra merak ettiğim her zaman yanına gittim bir keresinde öyle merak ettim ki 7'de işten çıktım dışarısı soğuk yorğunum sabah işe gidicem evinin oraya gittim aradım dışarı gelirmisin seni görmek istiyorum dedim 1 saat bekledim dondum bir yerden kar yağıyor ama bekledim abi ıslandım ama olsun dedim onun yüzünü görmek gözlerine bakmak sarılmak bana yetiyor bile ama noldu terketti abi
teşekkürler abicim saol sanada iyi gecelerİnşallah kardesim seninde gönlüne göre versin Rabbim iyi geceler
Kardeşim ilkler genelde böyle hüsranla biter bunlar sana tecrübe olarak geri döner yerinde zamanında reddetmeyi sende yapcaksın yolun uzun daha pes etme farklı kişilerle farklı arkdaslıklar kur ortamlara gir çık başka birine kapılınca isminı bile unutacaksınBen size bir şey anlatıyım dalga vs hiç bir şey yok
Ben 2019 yılının sonunda okuduğum okul'dan bir kızla konuştum tanıştım sonra merak ettiğim her zaman yanına gittim bir keresinde öyle merak ettim ki 7'de işten çıktım dışarısı soğuk yorğunum sabah işe gidicem evinin oraya gittim aradım dışarı gelirmisin seni görmek istiyorum dedim 1 saat bekledim dondum bir yerden kar yağıyor ama bekledim abi ıslandım ama olsun dedim onun yüzünü görmek gözlerine bakmak sarılmak bana yetiyor bile ama noldu terketti abi
umarım kanka yani yanlızlık kötü bir şey bence umarım sende seni çok seven birisini bulursunhayat kardeşim bu vardır bir hayır diyip bence ileriye bak kafana takma tecrübe oldu de geç , bende çok şeye üzüldüm dostum inanki artık ölme derecesine geldim sonradan kafamı topladım değmez diyip yoluma baktım 4 senedir kafam bozuk ama çokda üzülmüyorum bu kız olaylarına artık duygularımı kaybetcek duruma geldim gibi hissediyorum , umarım sen sevdiğine kavuşursum
Post automatically merged:
teşekkürler abicim saol sanada iyi geceler
ben beni sevecek birisi olduğuna inanmıyorum kardeşim ailem bile nefret ediyor bi kızmı beni sevecek hayatta inanmamumarım kanka yani yanlızlık kötü bir şey bence umarım sende seni çok seven birisini bulursun
Her zaman vardır kanka ama biraz zaman beklemek gerek ikimizde yanlızız be vayben beni sevecek birisi olduğuna inanmıyorum kardeşim ailem bile nefret ediyor bi kızmı beni sevecek hayatta inanmam
çok sıkıldık be aga yüzümüz gülse artık yaHer zaman vardır kanka ama biraz zaman beklemek gerek ikimizde yanlızız be vay
Kral güzel anlatmışsın.Ama biliyorsun ki mucizeler ansızın gelir.Duygusal boşluk olayı zaten hepimizde var kral bu korona bizi kendimizle konuşmaya itti.Arkadaşların biraz iyi gün dostu oluyor sana.Ama burda bize kendini daha iyi dökebilirsin.Hiçbir zaman vazgeçme kral senin için çok üzüldüm ama vazgeçme.İnşAllah hakkında en hayırlısı olur.Aga anlatıyorum hazır ol
Yaş 20 olcak daha şu hayatta hiçbirşey yapamadım ne yeteneğim var nede sosyal aktivitem ot gibi yaşıyorum her günüm aynı artık sıkıldım 3 tane arkadaşım var 1 i beni biblemiyor 1 i benle konuş dediğimde dalga geçiyor 1i kendi halinde işi düşünce yazıyor şuana kadar hiçbir iş yapamadım okul desen yok
aile desen artık benden umudu kesmiş odada sigara içmekten gebericem ciğerlerim öldü 3 güneş yüzü görmedim yıkık gibi yaşıyorum asıl en üzücüsü bu olaylardan kurtulmak istiyorum ama elimden birşey gelmiyor . Arkadaşlarıma anlatıyorum umursamıyolar aileme açılamıyorum , kız arkadaşımda yok duygusal bi boşluktayım sanırsam ama artık hiçbişeyden zevk almıyorum
Herşeyde vardır bi hayır kanka sen pc oyunu felan oynuyormusun merak ettimçok sıkıldık be aga yüzümüz gülse artık ya
Umarım sende seni seven birisini bulursun kanka Eğer bunu yaşıyorsak Allah her zaman vardır bir bildiği diyip zamana bırakmak gerek.çook yalnızım be broo =(
eyw kanka çabalıyorum ama elde bişey yok yoruldum artıkKral güzel anlatmışsın.Ama biliyorsun ki mucizeler ansızın gelir.Duygusal boşluk olayı zaten hepimizde var kral bu korona bizi kendimizle konuşmaya itti.Arkadaşların biraz iyi gün dostu oluyor sana.Ama burda bize kendini daha iyi dökebilirsin.Hiçbir zaman vazgeçme kral senin için çok üzüldüm ama vazgeçme.İnşAllah hakkında en hayırlısı olur.
Umudunu kaybetme ve bir ipin ucundan tut kral devami gelir.İş desen her yerde var yeterki PES ETME.<3
oyunyorum kanka normalde hikayeli oyunlar oynuyodum son 1 yıldır online battle oyunlara sardım lol felan oynuyorumHerşeyde vardır bi hayır kanka sen pc oyunu felan oynuyormusun merak ettim
Hepimiz yoruluyoruzki.Yorulmak denilen kavram beyinin bişiler yapmak istememesinden kaynaklanıyor.Senin kendine söz geçirmen lazım ilk olarak.Hayat zaten yorucu.Birde dediğim gibi pes etme iş istersen bulursun.eyw kanka çabalıyorum ama elde bişey yok yoruldum artık
Bende lol felan oynuyorum ve bakalım bu sitede konu açtım eğer yayın açmaya sistem yeterse yayın açmayı düşünüyorum gelirsen mikrofon varsa seninle takım kurarız uygunsa eğereyw kanka çabalıyorum ama elde bişey yok yoruldum artık
oyunyorum kanka normalde hikayeli oyunlar oynuyodum son 1 yıldır online battle oyunlara sardım lol felan oynuyorum
Benim ne zaman moralim bozulsun sinirleniyim kendimi ağırlıklara vuruyorum sinirli daha iyi ağırlık kalkıyorHepimiz yoruluyoruzki.Yorulmak denilen kavram beyinin bişiler yapmak istememesinden kaynaklanıyor.Senin kendine söz geçirmen lazım ilk olarak.Hayat zaten yorucu.Birde dediğim gibi pes etme iş istersen bulursun.
olur bana farketmez bana ismini yolla ekliyeyim yarın şimdi yatıcamBende lol felan oynuyorum ve bakalım bu sitede konu açtım eğer yayın açmaya sistem yeterse yayın açmayı düşünüyorum gelirsen mikrofon varsa seninle takım kurarız uygunsa eğer
Benim ne zaman moralim bozulsun sinirleniyim kendimi ağırlıklara vuruyorum sinirli daha iyi ağırlık kalkıyor
Sen ver ben ekliyim ismim aklımda deyil valla kankaolur bana farketmez bana ismini yolla ekliyeyim yarın şimdi yatıcam
tr mi west miSen ver ben ekliyim ismim aklımda deyil valla kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?