Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Descenders Sistem Gereksinimleri, sistem gereksinimleri minimum, sistem gereksinimleri önerilen, Descenders Sistem Gereksinimleri onerilen, Descenders Sistem Gereksinimleri minimun, Sistem Gereksinimleri, sistem gereksinimleri, Descenders, Dünya genelinde, kontrol noktalarını, hava durumu, interaktivite, akrobasi, akrobasi hareketleri, Descenders yaris, intel işlemci, Amd İşlemci, nvidia ekran karti, AMD Ekran Kartı, İşletim Sistemi,

Descenders, bisiklet sırtında çılgınlar gibi yarışabileceğimiz, akrobasi hareketleri yapabileceğiniz bir yarış oyunudur. Oyun içerisinde hem tek oyunculu hemde çok oyunculu yarışlar yapabilir, takım yarışları düzenleyebilirsiniz.

Oyunda yarışlar için bir çok interaktivite bulunuyor. Mesela hava durumunu ayarlayabilir, yarışabileceğini bir birinden farklı pistleri seçebilirsiniz. İster tüm güzergahı belirli olan bir haritada isterse de sadece kontrol noktalarını takip ederek ormanlık alanlarda yarışlar düzenleyebilirsiniz.

Dünya genelinde 9 Şubat 2018 tarihinde çıkış yapmiş olan Descenders’ın sistem gereksinimleribilgilerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri Minimum
İntel İşlemci -Core i3-560 3.3GHz
Amd İşlemci -Phenom II X4 805
NVİDİA Ekran Kartı -GeForce GTX 550 Ti
AMD Ekran Kartı -Radeon HD 5770
RAM -4 GB
İşletim Sistemi -Windows 7-10 x64
DirectX -DirectX 11
Saklama Alanı -7.4 GB

Sistem Gereksinimleri Önerilen
İntel İşlemci-Core i5-2320 3.0GHz
Amd İşlemci-FX-6350
NVİDİA Ekran Kartı - GeForce GTX 760
AMD Ekran Kartı- Radeon R9 280
RAM - 8 GB
İşletim Sistemi -Windows 7-10 × 64
DirectX - DirectX 11
Saklama Alanı -7.4 GB​

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel videoda gösterildiği gibiyse harika bir oyun cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...