17 Haz 2020 #1 hermes53 H Süper Üye Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 610 Çözümler 6 Tepki puanı 58 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu?
Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu?
Çözüm W W winwin07 17 Haz 2020 hermes53' Alıntı: Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... kankam kolay mı öyle hileyapmak be ciddi anlamda ugrastıran bi iş
hermes53' Alıntı: Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... kankam kolay mı öyle hileyapmak be ciddi anlamda ugrastıran bi iş
17 Haz 2020 #2 winwin07 W Uzman Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Tepki puanı 22 Yaş 27 5 HİZMET YILI hermes53' Alıntı: Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... kankam kolay mı öyle hileyapmak be ciddi anlamda ugrastıran bi iş Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
hermes53' Alıntı: Anti-cheat sistemi olmayan bu oyuna neden internette çok az hile var? Yapılamıyor mu yoksa yapılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın ... kankam kolay mı öyle hileyapmak be ciddi anlamda ugrastıran bi iş
17 Haz 2020 #3 Hiitey H Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 59 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI Zaten oynadım, ama bu oyun için hiç bir hacker görmedim, bunun nedeni onu aramadım, ama muhtemelen bulabilirsin, ya da belki ödenir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Zaten oynadım, ama bu oyun için hiç bir hacker görmedim, bunun nedeni onu aramadım, ama muhtemelen bulabilirsin, ya da belki ödenir.