[DETECTED] Counter Strike Global Offensive - Color VIP Hack [JULY]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
eveeeet cin olmadan adam çarpmak deyimine bodozlama daldın tebrik ederim okadar kodu yazmak amelelik public source almış adam belliki ve editlemiş belkide kendine göre şifrelemiştir orası muamma ben öyle afilli menülere karşıyım bikere hile dediğin konsol aplikeyşın olmalı. Gel gelelim acına, paylaştığın kişinin konusundan ısıtıp koyman... yakışmadı :kaybear:

Yakışır veya yakışmaz burası internet ve zerre kadar umrumda değil :) Ve tekrardan dostum, anlatamadığım şeyi bir daha çok açık bir şekilde anlatmak istiyorum.

Bu postu buraya açmamın birinci sebebi gelen yorumların diğer posttan ne kadar farklı olacağını görmekti :) Arkadaşlar forumca ün yapmış kendilerine ondan oraya yazamadın aynısını sanırım.
İkinci sebebi ise hilenin güncel versiyonunun bu forumda hala paylaşılmamış olmasıydı. Arkadaşların postundaki menüye bakarak hepsini kendim yazdım :) Onlar da kendileri yazmış zaten.

O kadar kodu yazmak amelelik ise paralı ameleler iyi para kazanıyor demek ki.

Neyse şaka bir kenara konuyu nasıl dependency kütüphanelerini derlemeyi bilmememden, adını bile bilmediğin GUI/IMGUI menüleri sevmediğin konusuna getirdin anlamadım açıkçası. Sen en iyisi bir kaç sene daha okuluna bak şöyle kendini hazır hissetiğin zaman buralardan ulaş bana beraber lib derleyelim :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bu kadar satırı bana yazdığın için teşekkürler , normalde üşengecim okumadan geçicektim GUI/IMGUI kelamını gördüm baştan sona okuyayım dedim belliki bilgili arkadaş senden sistemi yorar haklısın bazı bilgisayarlarda işletim sistemlerinde çalışmaz bekliyodum sonu hüsran. 1.si dostun değilim fıtnısçılar gibi kasma kendini burda atıp tutmak kolay 2.si madem çok çok bilgilisin o arkadaşa ulaş benim böyle böyle projem var dersin. senin anlamadığın şeyse public hilenin detected olduğunu bilmemen ve sunman ban riski vardır dememen ????:residentsleeper:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...