Onaylı Üye
#include<stdio.h>
#include<conio.h>
main()
{
int ay;
printf("Ayi giriniz");
scanf("%d",&ay);
if(ay==1)
printf("Ocak ayindayiz");
if(ay==2)
printf("Subat ayindayiz");
if(ay==3)
printf("Mart ayindayiz");
if(ay==4)
printf("Nisan ayindayiz");
if(ay==5)
printf("Mayis ayindayiz");
if(ay==6)
printf("Haziran ayindayiz");
if(ay==7)
printf("Temmuz ayindayiz");
if(ay==8)
printf("Ogustos ayindayiz");
if(ay==9)
printf("Eylul ayindayiz");
if(ay==10)
printf("Ekim ayindayiz");
if(ay==11)
printf("Kasim ayindayiz");
if(ay==12)
printf("Aralik ayindayiz");
else
printf("Boyle bir ay yok");
getch();
}
Teşekkürler birsürü kod yazmayı düşünüyorum dev c++ 10. sınıfa geçen ve yazılım okuyan arkadaşlara verilen ödev gibi yani banada verildi onları burda paylaşmak istiyorumkonularını sevdim hemen C indiriyom
senden bişe isteye ilirmiyim caner özelden amaTeşekkürler büssürü kod yazmayı düşünüyorum 10. sınıfa geçen ve yazılım okuyan arkadaşlara verilen ödev gibi yani banada verildi onları burda paylaşmak istiyorum
istek kod varsa yapmaya çalışırım
Sıkıntı yok yapmaya çalışırım istek varsa D: dev c++ da yazılan dilde yazdım ben kodumu o kadarsenden bişe isteye ilirmiyim caner özelden ama
bana fake programlar yaparmısın trol için ?Sıkıntı yok yapmaya çalışırım istek varsa D: dev c++ da yazılan dilde yazdım ben kodumu o kadar
bende 10"a geçtim bilişim tTeşekkürler birsürü kod yazmayı düşünüyorum dev c++ 10. sınıfa geçen ve yazılım okuyan arkadaşlara verilen ödev gibi yani banada verildi onları burda paylaşmak istiyorum
c++
ve
azda olsa
c#
istek kod varsa yapmaya çalışırım
scanf("%d",&ay); orası pardon düzeltmiştim ama sen sonradadan bakabilseydin görebilirdinde sıkıntı yok ara sıra klavyeden basamıyorum ama kodu tekrar okuyunca anlıyorum neyi yanlış yaptığımıscanf("%d";&ay bu koda sıkıntı var galiba çalıştır dediğimde bunu gösterdi
büyük ihtimalle web tasarım okuyacaksın okulundaki hocalara ve pc lere bağlı olarak iyi bir ders alabilirsin dersini dinle sana tavsiyem ezber gereken birşey ama eğlenerek yaparsan bir sıkıntın olmaz ben kod yazarken çok eğleniyorum bazı arkadaşlar kodlarımı anlamıyor çünkü çok değişik bir stilim var hocalar kim benden kopya çektiyse hemen anlayabiliyor inşallah geliştirebilirsin kendini hevesini hiç kırma..bende 10"a geçtim bilişim t
Yok zaten akşama kadar kodlarla uğraşıyombüyük ihtimalle web tasarım okuyacaksın okulundaki hocalara ve pc lere bağlı olarak iyi bir ders alabilirsin dersini dinle sana tavsiyem ezber gereken birşey ama eğlenerek yaparsan bir sıkıntın olmaz ben kod yazarken çok eğleniyorum bazı arkadaşlar kodlarımı anlamıyor çünkü çok değişik bir stilim var hocalar kim benden kopya çektiyse hemen anlayabiliyor inşallah geliştirebilirsin kendini hevesini hiç kırma..
ve çok eğlenceli geliyorbüyük ihtimalle web tasarım okuyacaksın okulundaki hocalara ve pc lere bağlı olarak iyi bir ders alabilirsin dersini dinle sana tavsiyem ezber gereken birşey ama eğlenerek yaparsan bir sıkıntın olmaz ben kod yazarken çok eğleniyorum bazı arkadaşlar kodlarımı anlamıyor çünkü çok değişik bir stilim var hocalar kim benden kopya çektiyse hemen anlayabiliyor inşallah geliştirebilirsin kendini hevesini hiç kırma..
dev c++ diye bir uygulama var ordan aldım ve ben sadece tarih aldım benim için farketmez yazarken eğleniyorum ister tarih saat gösteririm ister kendim yazarım eğlenceme bağlıc kodu atmışsın c++ de cout kullanılıyor
ayriyetten direk date alabiliyosun girdi olmadan tarih saat gösterilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?