[DEV KONU] Facede Otomatık İstek Onaylama Kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir hesabım vardı sürekli arkadaşlık isteği alan sürekli tek tek kabul etmek çok sıktı bende nasıl toplu kabul edebilirim diye düşündüm ve biraz uğraşlarım sonucu başardım. Belki daha önce farklı kodlar verilmiş olabilir Memory Hackers da bir ilk diyorum çünki kod tamamen bana ait kendi uğraşlarım sonucu yaptığım bir kod ve ilk defa Memory Hackers da paylaşıyorum.

Arkadaşlık isteklerini kabul etmek için öncelikle arkadaşlık isteklerinin tümünü görmek için arkadaş istekleri sayfasını açıyoruz yani
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu sayfayı açıyoruz ve aşağı indikçe devamını gör yazısıda can sıkıcı olduğu için onunda kodunu yazdım kod sizin yerinize işlemi yapıyor. (Kod chrome de gizli modda denenmiştir.)

Öncelikle F12 tuşu ile developer kısmını açıyoruz ve consol sekmesini açıyoruz aşağıdaki kodu yapıştırıp enterliyoruz ve arkadaş isteklerinin tümü gelene kadar bekliyoruz.
Kod:
cntner = document.getElementsByClassName('ruUserBox');for(var i=0; i<cntner.length;i++) {cntner[i].getElementsByClassName('selected')[0].click();}

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...