Yok Hocam Öyle Değil Siz Hesabını Eklediğiniz Zaman Sizi Takip Ediyolar Fakat Sizin Puanınız Olmalı Onlarda Takip Edince Sizden Puan Alabilsin Ben Fake Hesaplarla Puan Kasıp Kendi Resmi Hesabıma Kasıyorum Hiçbir Şekilde Takip Etmiyorum.Havuz sistemiyle çalışıyor sanırım.Ben sadece takipçi gelsin istiyorum ama aynı zamanda başkalarını da takip ediyor hesap.O yüzden kullanmıyorum.
Hocam Ben Youtube İçin Para Kazanma Aktif Etmek İçin Kullanıyorum.İnstagram takipçi olarak sadece gönderisi olmayan takip ettiği sayı yüksek fake hesaplar geliyor youtube için falan işe yarayabilir ama instagram için baktıysanız denemeyin bence
Video Var Kardeşim Bakabilirsin Ve Videodaki Ve Şimdiki Aboneme Bakabilirsinçok ilginç deneyen varmı beyler
Amaç Zaten Para Kazanmayı Açmak Bende 1400 Abone + 4bin Saat İzlenme Ve Şuanlık Güzel Gidiyorum.hepsi bot dostum,
Bunda Yok Kardeşim Havuz Sistemi.başkalarınıda takip ediyor ne yazıkkı havuz sistemi mevcut bu tür online sitelerde
Anlamaz Hocam Bunlar .dKonuyu kirleten arkadaşlara söylüyorum site gayet iyi çalışıyor. fake bir youtube hesabı açın addmefastada temp mail ile kayıt ol herşeyin güvende sonra puan kas ekle kendi kanalını 1k puan yap bırak sabaha gör 100 aboneyi/takipçiyi
Hocam Sizin Yazdığınız Puana Bağlı Ve Ben 1K Abone Oldum Youtubeda Yani 30 Direk Düşüyor fakat Puanınız Hemen Bitebbiliyor Bu Site Sabır İşiABONELER KAÇ DK İÇİNDE GELİYOR,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?