- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Yalan söylüyor isterse silebilir ben staja gittim ama okula düzgün gitmiyordum baya devamsızlığımda vardı hatta kalıyordum da canım öğretmenim mükemmel biri olmasa hapı yutmuştum cidden bak isterse silebilir daha geçen yıl mezun oldum staja gittim köle gibi kullandılar paramıda vermediler gittim hocalara söyledim konuşuruz dediler hiçbir şey yapmadılar müdür yardımcısı iyi bir insandı ama atöyledeki hocalar hepsini Allah'a emanet ediyorum yani devamsızlığın silinmesi müdür yardımcısının vicdanına kalmış bir şey de diyebilirim çünkü bizden hiç öyle bir şey istenmedi ayrıca ne staj yerine ne de okula iki yerede gitmeyen arkadaşım bile mezun oldu biz beleşe mezun olmuşusuz valla ne diyim. Sonra Türkiye neden gelişmiyor. Dediklerimde ciddiyim bak ne okul ne staj ikisinede gitmeyen çocuk mezun oldu yks girdi hiç bir şey yapamadı ben girdim bende bir şey yapamadım dershaneye gidiyorum ders çalışmam gerek saf saf pc başında oyun oynuyor müzik dinliyor dizi ya da film izliyorum benden adam olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 71746
Arkadaşlar 12. sınıf öğrencisiyim. Staj yerinden ayrıldım. Hoca da staj yeri bulamayınca okula gel, okulda staj yap dedi ben de bulurum bir şekilde deyip gitmedim. Toplamda 4 haftanın devamsızlığını bir anda girmiş, şimdi de "silinmez" diyor. Okul müdürü ile konuştum, diyor ki: "Tamamen silemeyiz. Bakanlığın 12. sınıflara özel bir düzenlemesi oluyor, tek şansın o." cart curt konuşuyor. Araştırdığımda Heyet Raporu alırsam silineceği falan söyleniyor. Bilgisi olan var mı, yardım edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?