Süper Üye
Ders önemi değil teşekkür alabilecek ortalamam var da devamsızlıkdan emin olmak istiyorumHacı son sınıfta ne dersten kalmak var nede devamsızlıktan kalma yok
Hacı benim arkadaşımın 40 gün devamsızlığı vardı hepsini sildilerDers önemi değil teşekkür alabilecek ortalamam var da devamsızlıkdan emin olmak istiyorum
12 .sınıfta kalma yokbenim bildiğim kadarıyla 20 raporlu 10 normal hakkın var ikisinden birinde yarım gün fazla olursa kalırsın
madem kalma yok o zaman ben neden 5.yılımı okuyorum canım ?12 .sınıfta kalma yok
Kanka Benim İlk Dönem Yaptığım 7Günlük Devamsızlığım Var Ve 92lik Ortalamam Olmasına Rağmen Belge Alamiyicam Bu Devamsizlikla Alacağını Pek Sanmam.Ders önemi değil teşekkür alabilecek ortalamam var da devamsızlıkdan emin olmak istiyorum
teşekkür alamazsın özürlü devamsızlık 5 güü geçiyorsa belge alma hakkını kaybediyorsunDers önemi değil teşekkür alabilecek ortalamam var da devamsızlıkdan emin olmak istiyorum
Bildirmemişsin idare ye demek kimadem kalma yok o zaman ben neden 5.yılımı okuyorum canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?