Seçkin Üye
Lost Ark'da içerek çok olduğu için 90 GB olabilir ve multiplayer.Diablo singleplayer ağırlıklı bildiğim kadarıyla.Selamlar, Diablo 4 ultimate pack satın aldım. Ayın 17-19 unda açık betası başlıyor.
İndirmesi ne zaman aktif olur bilgisi olan var mı?
Bide oyunun sistem gereksinimlerinde 45gb alan istiyor. Bu biraz düşük değil mi?
Lost ark 90gb nerdeyse
diablo 4 online(cross-play) oynanabiliyor diye biliyorum tabi lost ark gibi değil, open world sistemi, world boss,dungeon, raid gibi içerikler olacakmış ama dediğin gibi lost ark da çok fazla karakter, map, vs. var da diablo4 ün 45gb olması bana baya saçma geldi, bi 80 gb falan olur diye düşünüyodum. Satın aldığıma değecek fakat disk boyutu biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdilik.Lost Ark'da içerek çok olduğu için 90 GB olabilir ve multiplayer.Diablo singleplayer ağırlıklı bildiğim kadarıyla.
Betasından 1 gün önce indirmeye açarlar diye düşünüyorum, aktif olarak Lost Ark oynadığımdan dolayı içerikler yüzünden biraz fazla yer kaplıyor ki daha da gelecek içeriklere yer temin ediyorlar updatelerde çok zaman kaybı olmasın diye.Selamlar, Diablo 4 ultimate pack satın aldım. Ayın 17-19 unda açık betası başlıyor.
İndirmesi ne zaman aktif olur bilgisi olan var mı?
Bide oyunun sistem gereksinimlerinde 45gb alan istiyor. Bu biraz düşük değil mi?
Lost ark 90gb nerdeyse
bende Lost ark grind lıyordum fakat sıktı striker mainleyip 1475ilvl de bıraktım oynamayı yan çar açıp materyal kasmak işime gelmedi ve oyun bot doluyduBetasından 1 gün önce indirmeye açarlar diye düşünüyorum, aktif olarak Lost Ark oynadığımdan dolayı içerikler yüzünden biraz fazla yer kaplıyor ki daha da gelecek içeriklere yer temin ediyorlar updatelerde çok zaman kaybı olmasın diye.
bende bi 3 ay kadar salmıştım daha kakul gelmeden 1500'de bıraktım maini 4 tanede alt vardı 1460 şimdi tekrardan başladım, botlar hala cirit atıyor xd. Yani tahminen beta başlamadan 1 gün önce açarlar downloadı diye düşünüyorum.bende Lost ark grind lıyordum fakat sıktı striker mainleyip 1475ilvl de bıraktım oynamayı yan çar açıp materyal kasmak işime gelmedi ve oyun bot doluydu
perşembe indirmeyi aktifleştirirler sanırım.
Bende öyle umuyorum, official dan 1-2 hafta önce belli olur herhaldedostum yüksek ihtimal +80 gb olacak gibi
Diablo 3 ü aldığımda parasına deymişti, bence parasının hakkını verir. Hiçbir şekilde p2w olmayacağını blizzard kendi söyledi.Ben de aldım bi gün önce indirme açılır heralde umarım parasına değer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?