Seçkin Üye
play store da arattığımda oyun görünmüo google den aratıp buluyorum bu sefer de cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyorplay store da erişime acildi tr dil secenegi yok :S
olsa şaşarım zaten ne zaman adam yerine koyulduk ki :/play store da erişime acildi tr dil secenegi yok :S
Bazı işlemcilerde optimizasyon sıkıntıları var mesela benimki snapdragon660 bende de aynı sorun var apk indirdim 30 dk oynasam telefon alev oluyor ve şarj tüketimi aşırı fazla artık düzeltirler mi bilmem bekliyecezDiablo immortal platformlara çıkışını yaptı bugün fakat Google Play Store'dan indiremiyorum,
Cihazınız bu sürümle uyumlu değil yazıyor.
Cihazım Xiaomi Mi 11.
Neden böyle bir durum var?
Türkiye saati ile akşam 20:00 da çıkacakmış
Sorununuz çözüldü mü? Geri dönüş sağlar mısınız?
Bazı işlemcilerde optimizasyon sıkıntıları var mesela benimki Snapdragon660 bende de aynı sorun var APK indirdim 30 dk oynasam telefon alev oluyor ve şarj tüketimi aşırı fazla artık düzeltirler mi bilmem bekleyeceğiz.
Çok saçma, amiral gemisi telefon sahibiyiz ama oyunu oynama hakkımız yokXiaomi özel Rom tabanlı Miui Android'i kullanıldığı için desteklemiyor ve büyük ihtimalle eklemeyeceklerdir zaten pc betasını çıkardılar ve bu olayı modlu windowslarda hile çalışmaması gibi düşünebilirsin
Bilgim yok indir deneÇok saçma, amiral gemisi telefon sahibiyiz ama oyunu oynama hakkımız yok
Hocam peki apk indirip kursak official serverlarına bağlanabiliyor muyuz?
Apk güvenlimdir ?
Apk inidrsek çalışır mı?
Apf offline mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?