1-) bagımlılık yapar ama bunun sorun olacağını teşkil etmiyorum internette yazarlar bagımlılık yapar şöyle böyle pek kulak asma internette yazılanlara
2-) hayır imkansız böcek ilacı değil bu
3-) dikkat hapı diger psikatrik ilaclara benzemez senin isteğinle doktor sana verir ama en fazla 1 ay sonra da seni yine çağırır mecbur gitmek zorundasın durumun nasıl diye eğer birşey farkederse ilacı keser ama nasıl bir yol izler bilemiyorum
4-)evet var ama herkese yok yan etkisi bide doktor sana en uygun ilacı yazacaktır
1-) bagımlılık yapar ama bunun sorun olacağını teşkil etmiyorum internette yazarlar bagımlılık yapar şöyle böyle pek kulak asma internette yazılanlara
2-) hayır imkansız böcek ilacı değil bu
3-) dikkat hapı diger psikatrik ilaclara benzemez senin isteğinle doktor sana verir ama en fazla 1 ay sonra da seni yine çağırır mecbur gitmek zorundasın durumun nasıl diye eğer birşey farkederse ilacı keser ama nasıl bir yol izler bilemiyorum
4-)evet var ama herkese yok yan etkisi bide doktor sana en uygun ilacı yazacaktır
Post automatically merged:
düzeltme editi 3-) : pek emin değilim ama birkaç kez gidip kendini doktora tanıtsan rahatlıkla alırsın öyle pat diye bana ilac ver deyip alamazsın
siktiret kitap oku daha faydalı
Alakası yok bence millet buraya dertleşmeye soru sormaya da geliyor sadece hile üzerine kurulu bi site değilKardeşim hapın ismini vermeden sana ne bağımlılık yaptığını ne de yan etkisi olduğunu söyleyebiliriz kaldı ki bu soruyu bu forumda sorman saçma
Teşşekür ediyorum yardımın için cidden emek vermişsin. Fakat anlamadığım duyduğum şeylere göre doktor kendisi karar verebiliyor. Bağımlılık yapıyormuş ama direk aldığında değil önerdiğin bir hap var mı ?Nesin sen OXFORDda OKUMUŞ bir DOKTOR mu bilip bilmeden kafana göre yazıyorsun kardeşim?
Bu hapı ben 6 ay kovaladım öyle hadi diye 2 gün randevu alıp istemedim adama bilip bilmeden bilgi vermeyin!
Yazdığına istinaden
1=)Bağımlılık yapar ve sürekli alma ihtiyacı hissedersin KIRMIZI reçete ile satılıyor çünkü BONZAİ VS TÜREVİ BİR UYUŞTURUCU SAYILIYOR!
2=)KIRMIZI REÇETE diyoruz yani bunu alabilmen için TRUMP MERKEL gibi yetki sahibi birisi olmalısın ki getirtebilesin!
3=)Yazdığın şey tamami ile konuyla alakasız adam dikkat hapı istemiyor RİTALİN istiyor ve bunu doktor tanıdık bile olsa İMKANSIZ alması doktora gidip RİTALİN istiyorum diyemezsin zaten!
4=)"EVET VAR" AND "HERKESE YOK" daha ne dediğini bilmiyorsun!
5=) Düzeltmede yazdığın apayrı bir olay zaten "pek emin değilim ama birkaç kez gidip kendini doktora tanıtsan rahatlıkla alırsın öyle pat diye bana ilac ver deyip alamazsın" bunu yapan doktoru meslekten ihraç ederler!
Ekli dosyayı görüntüle 22723
Arkadaşın alabileceği iki ilaç var dünyada kullanılan ikiside KIRMIZI REÇETEli CONCERTA ve RİTALİN bunları alma imkanın yok.
syriacin adlı arkadaşın dedikleri Ekli dosyayı görüntüle 22724
"bagımlılık yapar ama bunun sorun olacağını teşkil etmiyorum internette yazarlar bagımlılık yapar şöyle böyle pek kulak asma internette yazılanlara"
"dikkat hapı diger psikatrik ilaclara benzemez senin isteğinle doktor sana verir ama en fazla 1 ay sonra da seni yine çağırır mecbur gitmek zorundasın durumun nasıl diye eğer birşey farkederse ilacı keser ama nasıl bir yol izler bilemiyorum"
"evet var ama herkese yok yan etkisi bide doktor sana en uygun ilacı yazacaktır"
"pek emin değilim ama birkaç kez gidip kendini doktora tanıtsan rahatlıkla alırsın öyle pat diye bana ilac ver deyip alamazsın"
YAN ETKİLERİEkli dosyayı görüntüle 22725
Ekli dosyayı görüntüle 22726
Bilip bilmeden konuşmadan önce elinizin altındaki pc ve ona bağlı olan internet ile ufak bir araştırma yaparak insanlara doğru bilgi sunabilirsiniz!
alfa0beta Malldadan Sevgilerle
haklısın kardeşim ama ben dikkat hapı istiyorum benim dikkat sorunum yok doktora nasıl birşeyler uydurup alabilirim ben buna göre cevap yazdım her insanın bünyesi beyindeki hormonal düzeyi farklıdır bir yan etki herkes için geçerli değildir açıkcası sen cevap vermek için yazmışsın sanırım adam yan etkisinden korkmuş bende şansını deniyebilirsin manasında yan etkisi var ama herkese yok yazdım. dikkat hapı öyle abartılacak birsey değil çocuklara veriliyor ve psikolojinin bozuk olması ile hiçbir ilgisi yok.Nesin sen OXFORDda OKUMUŞ bir DOKTOR mu bilip bilmeden kafana göre yazıyorsun kardeşim?
Bu hapı ben 6 ay kovaladım öyle hadi diye 2 gün randevu alıp istemedim adama bilip bilmeden bilgi vermeyin!
Yazdığına istinaden
1=)Bağımlılık yapar ve sürekli alma ihtiyacı hissedersin KIRMIZI reçete ile satılıyor çünkü BONZAİ VS TÜREVİ BİR UYUŞTURUCU SAYILIYOR!
2=)KIRMIZI REÇETE diyoruz yani bunu alabilmen için TRUMP MERKEL gibi yetki sahibi birisi olmalısın ki getirtebilesin!
3=)Yazdığın şey tamami ile konuyla alakasız adam dikkat hapı istemiyor RİTALİN istiyor ve bunu doktor tanıdık bile olsa İMKANSIZ alması doktora gidip RİTALİN istiyorum diyemezsin zaten!
4=)"EVET VAR" AND "HERKESE YOK" daha ne dediğini bilmiyorsun!
5=) Düzeltmede yazdığın apayrı bir olay zaten "pek emin değilim ama birkaç kez gidip kendini doktora tanıtsan rahatlıkla alırsın öyle pat diye bana ilac ver deyip alamazsın" bunu yapan doktoru meslekten ihraç ederler!
Ekli dosyayı görüntüle 22723
Arkadaşın alabileceği iki ilaç var dünyada kullanılan ikiside KIRMIZI REÇETEli CONCERTA ve RİTALİN bunları alma imkanın yok.
syriacin adlı arkadaşın dedikleri Ekli dosyayı görüntüle 22724
"bagımlılık yapar ama bunun sorun olacağını teşkil etmiyorum internette yazarlar bagımlılık yapar şöyle böyle pek kulak asma internette yazılanlara"
"dikkat hapı diger psikatrik ilaclara benzemez senin isteğinle doktor sana verir ama en fazla 1 ay sonra da seni yine çağırır mecbur gitmek zorundasın durumun nasıl diye eğer birşey farkederse ilacı keser ama nasıl bir yol izler bilemiyorum"
"evet var ama herkese yok yan etkisi bide doktor sana en uygun ilacı yazacaktır"
"pek emin değilim ama birkaç kez gidip kendini doktora tanıtsan rahatlıkla alırsın öyle pat diye bana ilac ver deyip alamazsın"
YAN ETKİLERİEkli dosyayı görüntüle 22725
Ekli dosyayı görüntüle 22726
Bilip bilmeden konuşmadan önce elinizin altındaki pc ve ona bağlı olan internet ile ufak bir araştırma yaparak insanlara doğru bilgi sunabilirsiniz!
alfa0beta Malldadan Sevgilerle
kardeşim git doktora dikkat hapı istiyorsan sana dikkat hapı versin işte sonuç olarak işe yarayacak karpuz mu seçiyorsunAlakası yok bence millet buraya dertleşmeye soru sormaya da geliyor sadece hile üzerine kurulu bi site değil
Teşşekür ediyorum yardımın için cidden emek vermişsin. Fakat anlamadığım duyduğum şeylere göre doktor kendisi karar verebiliyor. Bağımlılık yapıyormuş ama direk aldığında değil önerdiğin bir hap var mı ?
"dikkat hapı öyle abartılacak birsey değil çocuklara veriliyor ve psikolojinin bozuk olması ile hiçbir ilgisi yok."haklısın kardeşim ama ben dikkat hapı istiyorum benim dikkat sorunum yok doktora nasıl birşeyler uydurup alabilirim ben buna göre cevap yazdım her insanın bünyesi beyindeki hormonal düzeyi farklıdır bir yan etki herkes için geçerli değildir açıkcası sen cevap vermek için yazmışsın sanırım adam yan etkisinden korkmuş bende şansını deniyebilirsin manasında yan etkisi var ama herkese yok yazdım. dikkat hapı öyle abartılacak birsey değil çocuklara veriliyor ve psikolojinin bozuk olması ile hiçbir ilgisi yok.
Post automatically merged:
kardeşim git doktora dikkat hapı istiyorsan sana dikkat hapı versin işte sonuç olarak işe yarayacak karpuz mu seçiyorsun
Evet doktor senin ihtiyacın olduğuna karar verirse heyetten rapor ile yada eğer yukarı ekteki gibi ilgili branşları ihtisas yapmış bir doktorsa kendi kaanati ile verebilir. Bağımlılık yapıyor oda şöyle doktor sana 1 kutu sağlar daha fazlasını sağlayamaz diye biliyorum sen onları yuttuktan sonra UYUŞTURUCU içmiş gibi yetmedi daha fazla istiyorum diyip araştırmaya bulmaya ve kullanmaya başlarsan sonuçları kötü olur bu KIRMIZI REÇETE ile satılan bir hap haftada bir belki 3 günde bir kontrole bile alabilir seni neyse velhasıl kelamAlakası yok bence millet buraya dertleşmeye soru sormaya da geliyor sadece hile üzerine kurulu bi site değil
Teşşekür ediyorum yardımın için cidden emek vermişsin. Fakat anlamadığım duyduğum şeylere göre doktor kendisi karar verebiliyor. Bağımlılık yapıyormuş ama direk aldığında değil önerdiğin bir hap var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?