Seçkin Üye
bazı tanıdıklar sayesinde farklı farklı otellere gidebiliyorum ama dil okuyunca ne olacağımı bilmiyorum turizmlemi ilgili çevirmenmi hiçbir fikrim yokDil bölümü okuyacaksan benim tavsiyem gidip antalya'da en iyi hizmeti veren kimse ona gitmen kim ne derse desin bayağı etkisi olacaktır
Ben de kendimden tavsiye vereyim ingiliz dili ve edebiyatına hazırlanacağım bu sene inşallah bu bölümü okuduktan sonra dilersen turizm de dilersen öğretmen dilersen de mütercim tercüman olabilirsin yani tavsiye ederim kesinliklebazı tanıdıklar sayesinde farklı farklı otellere gidebiliyorum ama dil okuyunca ne olacağımı bilmiyorum turizmlemi ilgili çevirmenmi hiçbir fikrim yok
dayımın oğlu çince tercumanlık yapıyor şirketle çalışıyor aylık 2bin dolar gibi bi maaşı var biraz araştırıp öğrenmem lazım dilden nereye gidebilirim diyeBen de kendimden tavsiye vereyim ingiliz dili ve edebiyatına hazırlanacağım bu sene inşallah bu bölümü okuduktan sonra dilersen turizm de dilersen öğretmen dilersen de mütercim tercüman olabilirsin yani tavsiye ederim kesinlikle
Dediğim gibi çevrende ki en iyi dershaneye bak hangisinin hizmeti iyiyse git yazıl faydasını görürsün mutlaka şimdiden iyi çalışmalar başarılar dilerim kolay gelsindayımın oğlu çince tercumanlık yapıyor şirketle çalışıyor aylık 2bin dolar gibi bi maaşı var biraz araştırıp öğrenmem lazım dilden nereye gidebilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?