- Yasaklandı
-
Banlı Üye
güzelde amaç ?
kardeşim beğenmedim demiyorum,ayrıca okudumda ama bu benim düşüncem ben gereksiz olduğunu düşünüyorum bunu paylaşıyosan yorumlarada birşey demeBaltalamak yerine okumayı deneyebilirdin, dil anlatım kapsamında açıklama yapmış bulunmaktayım eğer beğenmediysen sol üste tıklayabilirsin.
kardeşim beğenmedim demiyorum,ayrıca okudumda ama bu benim düşüncem ben gereksiz olduğunu düşünüyorum bunu paylaşıyosan yorumlarada birşey deme
neyse çok uzatmak istemiyorum pardon özür dilerimDostum beğenip-beğenmemen önemli değil ne için postu baltalıyorsun onu anlamış değilim bunu paylaştım evet fakat yorum yapmayı kapatma gibi bir özelliğim bulunmuyor, forumda görmediklerimi kişileri doğruya yöneltmek amacıyla paylaşım yapıyorum yahu neden benim konularıma atlıyorsun
neyse çok uzatmak istemiyorum pardon özür dilerim
Konu doğru yerdedirKonu yanlış başlığa konulmuş maalesef :/
Bu konu altında ts3 ile alakalı şeyler paylaşılmıyor mu ?Bilgilendirme için teşekkürler
Konu doğru yerdedir
Ts 3 konu başlığımı ? İlk bak sonra öğrenBu konu altında ts3 ile alakalı şeyler paylaşılmıyor mu ?
Burada bahsedilen bilimin o olduğunu sanmıyorum Genel & Off Topic bölümündeki Genel Kültür başlığında açılması gerekirdi benceEğitim için demi bu dil nedir konusu o zaman oraya paylaşabilir
Bu arada bu konu taşımaya yöneticiler bakıyor zaten yanlışsa bilgilendiriyor değiştiriyor
Yöneticiler karar verir ona neresi uygunsa onlar gereğini yapar adam güzelcene bilgi paylaşmış emektir budaBurada bahsedilen bilimin o olduğunu sanmıyorum Genel & Off Topic bölümündeki Genel Kültür başlığında açılması gerekirdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?