Seçkin Üye
tahhiyatı biraz ezberledim hani şu ettehiyyatü diye başlayandı dimi 3 gündür baya bir öğremeye çalışıyorum umarım hak dindir.kardeşim bence devam et müslümanlığa kuran öğrenmeye çalış tahiyyat salli barik bunları namazın vazgeçilmezidir(fatiha dua değildir suredir)namaza devam et hocaya eşlik et
evet kardeşim otahhiyatı biraz ezberledim hani şu ettehiyyatü diye başlayandı dimi 3 gündür baya bir öğremeye çalışıyorum umarım hak dindir.
ibadetimi tam yapmıyacaksam araştırmama ne gerek var sonsuz bir hayatda rahat etmek için uğraşıyorum ayrıca kuran okurken başlangıçda görmüşdüm bakara suresinde şey diyordu sanırsamistdğini seç intrneten ben atesitlii doğru bulmuyorum dinini değiştirmen bence doğru çok sayıda din var biz senin inancına karaşamayız ama ibadetini doğru yapacağın dini seç melisin mesla ülkde sorsan nerdyse herkes islam dinini seçmiş ama çoğu ibadetini yapmıyor
ııı sen bilirsin bence ölümsüzlük diye bir şey yokibadetimi tam yapmıyacaksam araştırmama ne gerek var sonsuz bir hayatda rahat etmek için uğraşıyorum ayrıca kuran okurken başlangıçda görmüşdüm bakara suresinde şey diyordu sanırsam
insanlar içinden alalha ve son güne iman ettik diyenler vardır ancak onlar mümmin değillerdir diye ama tam emin değilim bakara suresiydi galiba
başkalarınn indağı dinlerin real mı olduğunu bilmiyoruzAllah katında tek din İSLAM'dır.
bu dünyada yok kardeşim ahirette var sonsuzlukııı sen bilirsin bence ölümsüzlük diye bir şey yok
doru bu dünyada yok BİZE görebu dünyada yok kardeşim ahirette var sonsuzluk
reis adam hesabını kapttı az önce hile yapmak haramdır kul hakınna giriyorum diyip 2dk da müslüman oldu çıktı gittiAndolsun, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık ki kalbleri var.
A'raf Suresi'nde dediği gibi insanların birçoğunu cehennem için yarattık deniliyor.Başka hangi dinden olursan ol edebi cehenneme gidecekler.Tek Din İslam'dır.
reis adam hesabını kapttı az önce hile yapmak haramdır kul hakınna giriyorum diyip 2dk da müslüman oldu çıktı gitti
2 aydır bu konu hakkında araştırıyorum fakat zaten olucaktım müslüman yinede sizinde bir görüşünüzü alayım dedim din öyle 2 dakikada değişecek bişey değil zaten!reis adam hesabını kapttı az önce hile yapmak haramdır kul hakınna giriyorum diyip 2dk da müslüman oldu çıktı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?