Directxrunnable.exe virüsü nedir ve nasıl silinir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bugün Görev Yöneticisi'ni açtıgım zaman bir programın çalışıp çok fazla CPU kullandığını anladım, bilgisayarımda oyunlarda çok fazla FPS düşmesi oluyordu ama oynadıgım oyun LoL ve bilgisayarım cok rahat kaldırması gereken bir donanımda ve araştırdıgıma göre bu Directxrunnable.exe denen program mining yapan bir şeymiş, nasıl silerim ve neden kaynaklı bilgisayarıma gelmiş olabilir?

LPReborn kullananlarda böyle bir şey var mı? Merak ediyorum, Memoryhackers tarafından böyle bir şey olacagını sanmıyorum, adminlerimiz, moderatörlerimiz bizler için en iyi şekilde verim alabileceğimiz kullanabileceğimiz ve güvenli yazılımları seçip bize yardımcı oluyorlar diye biliyor. Peki başka neden olabilir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
  1. Kaldırma Aracını İndirin.
  2. Kurulum dosyasını çalıştırın.
  3. “Kur” düğmesine basın.
  4. Anti-Malware kurulduktan sonra otomatik olarak çalışacaktır.
  5. Anti-Malware taramasının tamamlanmasını bekleyin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu sorununun forumla alakalı olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalle farklı bir yerden farkında olmadan almışsın mining programını. En temiz kurtulma yöntemi formattır.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum bu virüs tarzı Bitcoin mining yapıyor Yani sana tavsiyem Malware bytes indir Güvenli moda al güzel bir tarama yap virüs büyük ihtimalle silinicektir ama virüs taraması yaparken pc den interneti kes

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Teşekkürler sizlerde aynısı yok degil mi nerden bulaştıgını düşünüyorum tekrar aynısı olmasın diye neden olmuştur acaba ?

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teşekkürler sizlerde aynısı yok degil mi nerden bulaştıgını düşünüyorum tekrar aynısı olmasın diye neden olmuştur acaba ?
Dostum indirdiğin herhangi bir hileden exeden Dll Injector Gİbi şeylerden Veya hiç değilse ***** oyunlardan bile olabilir Kısacası en güvendiğin insan bile atmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...