Onaylı Üye
Bugün Görev Yöneticisi'ni açtıgım zaman bir programın çalışıp çok fazla CPU kullandığını anladım, bilgisayarımda oyunlarda çok fazla FPS düşmesi oluyordu ama oynadıgım oyun LoL ve bilgisayarım cok rahat kaldırması gereken bir donanımda ve araştırdıgıma göre bu Directxrunnable.exe denen program mining yapan bir şeymiş, nasıl silerim ve neden kaynaklı bilgisayarıma gelmiş olabilir?
LPReborn kullananlarda böyle bir şey var mı? Merak ediyorum, Memoryhackers tarafından böyle bir şey olacagını sanmıyorum, adminlerimiz, moderatörlerimiz bizler için en iyi şekilde verim alabileceğimiz kullanabileceğimiz ve güvenli yazılımları seçip bize yardımcı oluyorlar diye biliyor. Peki başka neden olabilir?
LPReborn kullananlarda böyle bir şey var mı? Merak ediyorum, Memoryhackers tarafından böyle bir şey olacagını sanmıyorum, adminlerimiz, moderatörlerimiz bizler için en iyi şekilde verim alabileceğimiz kullanabileceğimiz ve güvenli yazılımları seçip bize yardımcı oluyorlar diye biliyor. Peki başka neden olabilir?
Moderatörün son düzenlenenleri: