Seçkin Üye
Usta diş taşlarının koku yaptığını söylüyorlar . Diş taşı temizliği öncesi ve sonrası ağızda koku nasıl değişti veya belki de yoktu . Paylaşma şansın var mıözel klinikte yaptırdım gayet memnun kaldım testere gibi yuvarlar birşey değildi ufak kalem gibi birşey le yaptı bir yandan asistanı ağzıma sulu vakum yapan birşeyle cıkan şeyleri topluyordu kanama v.s şeyler yaşadım fakat acı hiç hissetmedim .. devlette hiç deneyimlemedim o yüzden oradaki sistem nsl bilmiyorum
valla kral hiç oyle bir şey yaşamadım veya kendi adıma birisi bunu belirtmedi ama kendini bildim bileli dişime cok önem veririm fırçayı vakti gelince degiştirir sabah akşam fırsat buldukca fırçalarım uzun sürede cok faydası var diş çok önemliUsta diş taşlarının koku yaptığını söylüyorlar . Diş taşı temizliği öncesi ve sonrası ağızda koku nasıl değişti veya belki de yoktu . Paylaşma şansın var mı
Bayramlarda şekeri fazla abarttık şu an cezasını çekiyorum .valla kral hiç oyle bir şey yaşamadım veya kendi adıma birisi bunu belirtmedi ama kendini bildim bileli dişime cok önem veririm fırçayı vakti gelince degiştirir sabah akşam fırsat buldukca fırçalarım uzun sürede cok faydası var diş çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?