Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki ay gibi bir süre oldu diş teli takılalı. Ön dişlerim ile bir şey ısırırken sert veya yumuşak olması önemli değil, alt dişlerim inanılmaz derecede acıyor. Doktor randevuma daha iki hafta var, aranızda bilen birileri varsa bunun sebebi nedir? Nasıl çözülür? Aydınlatırsa çok sevinirim.
5 aydır bende kullanıyorum dedigin gibi bendede aynı agrılar oldu zamanla geçiyor daha yeni yeni ısararak yemeye başlayabildim onun dısında bir çözüm yok
kankim bende taktım dişlerin yeri değiştiği için hassaslaşıyor ben ilk 3 4 ay çiğköfte bile yiyemedim denedim sonrasında büyük bir acı oldu tavsiyem küçük parçalara ayırıp arka dişlerinle çiğnemen ön dişlerinle hiç bir şey ısırma yeme ağrır dişlerin oturmaya başladıktan sonra dad çiğneyebilirsin ama yine dişlerinle bir şey koparma genellikle küçük parça yap arkaya at
Dişlerine sürekli baskı uyguladığı için dişlerin hassaslaşıyor. Sıvı gıdalar tüketebilirsin ama yaşadığın acı normal. Bunu randevunda diş hekimine söylemeyi unutma
bende takıyorum reis aynen oyle çok fazla ağrı oluyor ama yeni taktıysan bi süre sonra hissetmiyosun bile tel olduğunu yeni takmadıysan sıktıkları içindir.
Dostum kardeşime de diş teli takılmıştı o teller dişlerini kaydırıyor sen ısırdığında diş etinden ağrı damağına vuruyor olabilir (Emin değilim). En kısa sürede iyileşme dileğiyle <3