Süper Üye
Yok kanka çip takmasınlar zombiye felan dönüşürüzkanka onda sıkıntı yok ya okutup geçiyosun daha havalı yapıp bileğimize fln kod taksalardı keşke ya da kulak arkasına mikro çip
Yok kanka çip takmasınlar zombiye felan dönüşürüzkanka onda sıkıntı yok ya okutup geçiyosun daha havalı yapıp bileğimize fln kod taksalardı keşke ya da kulak arkasına mikro çip
Kanka zombiye dönüşmeyiz ya zevkli olur bi dizi vardı %3 diye izle ona benzer olsaYok kanka çip takmasınlar zombiye felan dönüşürüz![]()
İzlerim kanka kaç sezonluk dizi bu ?Kanka zombiye dönüşmeyiz ya zevkli olur bi dizi vardı %3 diye izle ona benzer olsa
Kaç sezon olduğunu tam hatırlamıyorum ama güzel diziydi akıyo yaniİzlerim kanka kaç sezonluk dizi bu ?
Aynısı bende de var hocam.Bi halsizlik isteksizlik bende de var ya. O kadar alışmışız ki yerimden kalkasım gelmiyor
bendede var geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum düzeltemiyorum-Bro dışarda gezerken hiç sıkıntı çekmiyorum hani kafa rahat geziyorum da şu covid döneminde o kadar eve alışmışım ki insanlar oraya buraya gidiyor ben gitmek istemiyorum. Böyle sanki tekrar yürümeyi öğrenmem lazım gibi hissediyorum var mı benzer şeyler hisseden benim gibi psikopatlar?