Onaylı Üye
3 ayda bir kâfifir hocam parasızlıkdan değil kesinlikle sağlık içinMerhabalar dışarıdan sipariş verebiliyormusunuz verebiliyorsanız kaç günde bir ?
Ben tabletimden geçenlerde ''sipariş tekrarla'' yapıcaktım önceden bunu yaptırıyordu artık tekrardan restoran sayfasına gidip sıfırdan eklettirdi
Önceki siparişim 240 TL tutmuştu bir ayda aynı ürünler ile 290 TL verdim buda garibanın günlüğü ayda bir dışarda yediği sipariş.
200 falan ayda bir veriyodum artık 300 e dayandı veremiyoruz artıkArtık vermiyoruz dışarıdan sipariş tutarı min 300 falan diyor biz gidip kendimiz 500 liraya 1kg kokoreç alıyoruz daha mantıklı geliyor şahsen
hocam kat kat daha ucuza denk geliyor.evde yapamıcagım şeyler dısardan veririm sadece ornek vereyim saglam bi hamburger dısarda ne kadar pahalı olursa olsun kendin alıp yapman daha da pahalıya geliyor o yuzden bu tur fastfoodları dısardan veririm onun dısında extrem birşey olmadıkca tavsiye etmem
çok pahalı oldu her şey ben çok vermiyorum artıkMerhabalar dışarıdan sipariş verebiliyormusunuz verebiliyorsanız kaç günde bir ?
Ben tabletimden geçenlerde ''sipariş tekrarla'' yapıcaktım önceden bunu yaptırıyordu artık tekrardan restoran sayfasına gidip sıfırdan eklettirdi
Önceki siparişim 240 TL tutmuştu bir ayda aynı ürünler ile 290 TL verdim buda garibanın günlüğü ayda bir dışarda yediği sipariş.
Ben o an meteliksiz isem önümdeki yemeğin iskender - Hatay usulü Dürüm veya Hamburger olduğunu düşünüp öyle yiyorumevde yapamıcagım şeyler dısardan veririm sadece ornek vereyim saglam bi hamburger dısarda ne kadar pahalı olursa olsun kendin alıp yapman daha da pahalıya geliyor o yuzden bu tur fastfoodları dısardan veririm onun dısında extrem birşey olmadıkca tavsiye etmem
1 kg kokareç bizim burda 210 tl usta biraz dolandırılıyorsunuz gibi geldi .dArtık vermiyoruz dışarıdan sipariş tutarı min 300 falan diyor biz gidip kendimiz 500 liraya 1kg kokoreç alıyoruz daha mantıklı geliyor şahsen
Yok biz turistik bölgedeyiz ya o yüzden marmaris'ten alıyoruz gayet normal kral1 kg kokareç bizim burda 210 tl usta biraz dolandırılıyorsunuz gibi geldi .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?