Discord Aylık Nitro Alacağıma Yanlışlıkla Yıllık Satın Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Discord'dan aboneliği yükseltmeni istemeni tavsiye ederim iade zor olacağından en azından 270 TL'lik boostlu nitro almış olursun

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka olmaz diyr biliyorum ama sen yine bi mail falan at mağdur oyna

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yüksek ihtimal iade olmaz bence çokta bir problem değil ben sürekli olarak yıllık alıyorum sonuçta 12 ay boyunca gram para vermiyorum bu yüzden tek seferde olması sürekli olmasından daha iyidir mantığı ile hareket ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka keske alırken baksaydın biraz ucuz fiyatlar değiller yani :D

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun iade etmiyorlar başıma gelmişti

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kartımdan para çekeceğine dair bile onay gelmedi direkt çekti parayı normalde sorması gerekir onu dahi yazdım. Cevap bekliyorum şuan, hesab içinse aklınızda bir fiyat var mıdır hocam?
Daha öncede alış yaptıysan sormuyor dostum.

İade talebinizi işlemek için öncelikle abonelik satın aldığınız platformun destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririm. Discord'un kendi sitesinden veya kullanmış olduğunuz ödeme yöntemine bağlı olarak farklı iade süreçleri olabilir. Ancak genellikle, satın alınan abonelik hizmetinin belirli bir süre içinde (örneğin, 14 gün) iptal edilmesi durumunda iade talepleri değerlendirilir.

Şikayetvar gibi tüketici platformlarına da başvurarak durumu bildirebilir ve iade talebinizi destekleyebilirsiniz. Ancak, en iyi sonucu almak için mümkün olduğunca detaylı ve doğru bilgilerle iletişim kurmanız önemlidir. Umarım bu durumu çözmekte size yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yüksek ihtimal iade olmaz bence çokta bir problem değil ben sürekli olarak yıllık alıyorum sonuçta 12 ay boyunca gram para vermiyorum bu yüzden tek seferde olması sürekli olmasından daha iyidir mantığı ile hareket ediyorum
Nitro Basic olduğundan ne gifli pp yapabiliyorum ne birşey pek bir faydası yok yani Normal Nitro olsa amenna gene tamam

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Dostum iade Edilmez Maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İade olmaz geçmiş olsun sadece oto ödemeyi kapatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...