14 Tem 2018 #1 halilrg H Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 128 Tepki puanı 9 Yaş 21 9 HİZMET YILI Neden discord sunucundan banlandım bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim nader11ndeu abi sanırım sen banlamışsın ama nedenini bilmiyorum birkaç defa moderötörlerle konuştum senle görüşmeden banımı açmıcaklarını söylediler discord nick : Halil Altun (Atatürk resmi var)
Neden discord sunucundan banlandım bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim nader11ndeu abi sanırım sen banlamışsın ama nedenini bilmiyorum birkaç defa moderötörlerle konuştum senle görüşmeden banımı açmıcaklarını söylediler discord nick : Halil Altun (Atatürk resmi var)
14 Tem 2018 #2 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI sebep yazılmamış banlanırken bir şey yapmışsındır.
14 Tem 2018 Konuyu başlatan #3 halilrg H Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 128 Tepki puanı 9 Yaş 21 9 HİZMET YILI CrySpawner' Alıntı: sebep yazılmamış banlanırken bir şey yapmışsındır. Genişletmek için tıklayın ... abi yazılmadı gerçekten ben sadece hergün hileeler hakkında soru sorardım birşey yazmazdım bide ömer abi ve serhat abiyle cs girerdik
CrySpawner' Alıntı: sebep yazılmamış banlanırken bir şey yapmışsındır. Genişletmek için tıklayın ... abi yazılmadı gerçekten ben sadece hergün hileeler hakkında soru sorardım birşey yazmazdım bide ömer abi ve serhat abiyle cs girerdik