27 Kas 2019 #1 Zonrail Z Onaylı Üye Katılım 9 Kas 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 6 6 HİZMET YILI arkadaşlar selam benim bot şöyle hata veriyor çözemedim yardım etseniz sevinirim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaşlar selam benim bot şöyle hata veriyor çözemedim yardım etseniz sevinirim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
27 Kas 2019 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI parse-time modülünü kurmalısın dostum.
27 Kas 2019 Konuyu başlatan #3 Zonrail Z Onaylı Üye Katılım 9 Kas 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Jacquelyn' Alıntı: parse-time modülünü kurmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... işe yaramıyor yine hata veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Jacquelyn' Alıntı: parse-time modülünü kurmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... işe yaramıyor yine hata veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
27 Kas 2019 #4 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Zonrail' Alıntı: işe yaramıyor yine hata veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... share bölümünden paylaşım linkini alarak bana özelden atarsan projeni müsait olduğum zaman incelerim.Attığın zamana göre
Zonrail' Alıntı: işe yaramıyor yine hata veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... share bölümünden paylaşım linkini alarak bana özelden atarsan projeni müsait olduğum zaman incelerim.Attığın zamana göre