Onaylı Üye
NVIDIA GeForce Experience açınız ve sürücüleri güncelleyiniz.Güncellemeyi temiz kurulum olacak şekilde yapınız
ekran kartınıza uygun sürücüyü buradan bulabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NVIDIA GeForce Experience açınız ve sürücüleri güncelleyiniz.Güncellemeyi temiz kurulum olacak şekilde yapınız
Ekran kartina dikkat etmemiştim. çok garip sorun. Revo ile kaldır Discord'u ve tekrar indirip dene bir.PC ile fazla haşır neşir olduğum söylenemez hangisini indirmeliyim?
NVDIA driverı yok çünkü AMD nin var şuanlık hiç yükleme yapmadım NVDIA dan.
Ekran kartina dikkat etmemiştim. çok garip sorun. Revo ile kaldır Discord'u ve tekrar indirip dene bir.
ekran kartı marka modelinizi doğru şekilde yazdığınızda çıkacaktırDiscordu kaldırıp tekrardan yükledim aynı hata aldım.
Fazlasıyla seçenek var ve hangisi uyumlu olduğunu nereden bileceğim bir tane yükledim fakat uyumlu değil dedi.
ekran kartınız amd windows sürümünüze uygun Driver'ı Bu Linkten indirebilirsinizPC ile fazla haşır neşir olduğum söylenemez hangisini indirmeliyim?
NVDIA driverı yok çünkü AMD nin var şuanlık hiç yükleme yapmadım NVDIA dan.
ekran kartı marka modelinizi doğru şekilde yazdığınızda çıkacaktır
farklı bir yöntem olarak bu adımları uygulayınız
Aşağıdaki klasörleri temizleyiniz.
Çalıştır %appdata%
Discord klasörünü siliniz.
Çalıştır %localappdata%
Açılan penceredeki Discord klasörünü siliniz.
Çalıştır Temp
Klasörün içindekileri temizleyiniz silinmeyenleri atlayınız
Çalıştır Prefetch
Çalıştır %TEMP%
ekran kartınız amd windows sürümünüze uygun Driver'ı Bu Linkten indirebilirsiniz
Bu arada attığınız ekran resminde discort nvidia ekran kartı sürücü hatası verdiği görünüyor ama siz ekran kartım amd radeon rx 570 diyorsunuz. Ekran kartınızın marka ve modelini tekrar kontrol ediniz.Mevcut olan AMD ekran kartı driverı silip attığınız AMD linkinden tekrardan uyuşan bir driverı yükledim.
Çalıştır komtularında verilen komutları tek tek girip sildim.
Discordun klosörlerini sildim discordu kaldırdım ve tekrardan yükledim.
Sonuç değişmedi aynı hata tekrar mevcut.
Onun haricinde telefondan wifi ile discordta bağlanılıyor hatası veriyor grafik hatasından önce de siyah yüklenme ekranında kalıyordu.
Çalıştır %appdata%
Discord klasörünü siliniz.
Çalıştır %localappdata%
Açılan penceredeki Discord klasörünü siliniz.
Çalıştır Temp
Çalıştır Prefetch
Çalıştır %TEMP%
hocam sorun ekran kartı falan değil sorun güvenli internetin açık olması. bende bu sorunu yaşadım biraz araştırdım güvenli internetiniz açık ise kapatın diyolar ben süperonline kullanıyorum aradım kapattırdım ve düzeldi bende
hocam sorun ekran kartı falan değil sorun güvenli internetin açık olması. bende bu sorunu yaşadım biraz araştırdım güvenli internetiniz açık ise kapatın diyolar ben süperonline kullanıyorum aradım kapattırdım ve düzeldi bende
Bu arada attığınız ekran resminde discort nvidia ekran kartı sürücü hatası verdiği görünüyor ama siz ekran kartım amd radeon rx 570 diyorsunuz. Ekran kartınızın marka ve modelini tekrar kontrol ediniz.Malesef yine aynı hata değişen bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?