Seçkin Üye
Discorda bağlandığımda hem oyun sesi hemde arkadaşlarımın sesi parazit yapıyortam anlamadım nasıl bi sorun o sesin parazitlimi geliyor
sadece discorda bu durum mevcutsadece discordda mı yapıyor bunu yoksa yine oyuna toplu girip oyundan konuşuncada yapıyor mu
Bas konuşla alakası yok donanımla ilgili ama çözüm odağı varmı diye sordumçok sıkıntılı bir durum bas konuştan çıkar
I will let you know if I find a solutionIhave the same problem with my SONY wireless WH-510, when i join discord with my friends that also happens to me... let me know if u do find out a way to fix the problem please. ive tried looking everywhere so far
yönetici olarak calıstırmayı denedın mıMerhaba arkadaşlar JBL t500t kullanıyorum fakat arkadaşlarımla beraber discord dan girdiğimde ses perdeleniyor ve uğuştu bir ses oluyor bu durum sonucundada ne ses kasmak ne de arkadaşlarımı net duymak mümkün değil müzik ve tek başıma oyuna girdiğimde hiçbir sorun yaşamıyorum farklı forumlardanda baktım ama pek bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
birde teamspeak dener misin sorun dcdemi yoksa kulaklıktamı anlamış oluruzMerhaba arkadaşlar JBL t500t kullanıyorum fakat arkadaşlarımla beraber discord dan girdiğimde ses perdeleniyor ve uğuştu bir ses oluyor bu durum sonucundada ne ses kasmak ne de arkadaşlarımı net duymak mümkün değil müzik ve tek başıma oyuna girdiğimde hiçbir sorun yaşamıyorum farklı forumlardanda baktım ama pek bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Yönetici olarak çalıştırmadan zaten oyun içi konuşamıyorsun ama bunuda denedim teşekkürleryönetici olarak calıstırmayı denedın mı
Bunun yararı olabilir hemen deniycem teşekkürlerbirde teamspeak dener misin sorun dcdemi yoksa kulaklıktamı anlamış oluruz
Denedimsilip yüklemeyi denedin mi ?
ne demek her zaman koaly gelsin <3Yönetici olarak çalıştırmadan zaten oyun içi konuşamıyorsun ama bunuda denedim teşekkürler
Post automatically merged:
Bunun yararı olabilir hemen deniycem teşekkürler
Post automatically merged:
Denedim
gelen arkadaşın sesiyle mikrofonun ne alakası varo değilde ilk defa boyle bır sorun duydum sesın bugulu gelmesı mıkrofondan da olabılr ufle (=
Kulaklığa 400 liraya yakın para vermiştim ama başka çağrem kalmadı gibi2 kişi aynı anda konuşunca oluyordu tam olarak çözümünü bilmiyorum ama kulaklık değiştirmeyi denemelisin
kusura bakma ben senin sesin bugulu gıdıyor zannettım tekrardan ozur dılerımgelen arkadaşın sesiyle mikrofonun ne alakası var
kulaklık neKulaklığa 400 liraya yakın para vermiştim ama başka çağrem kalmadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?