- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Konudada yazıyor jbl t500tkusura bakma ben senin sesin bugulu gıdıyor zannettım tekrardan ozur dılerım
Post automatically merged:
kulaklık ne
Konudada yazıyor jbl t500tkusura bakma ben senin sesin bugulu gıdıyor zannettım tekrardan ozur dılerım
Post automatically merged:
kulaklık ne
Nasıl kapatılabileceği hakkında fikrin varmı ? Donanımsal bir galiba ama bilmiyorumAGC gibi bi ayar var mı. varsa AGC kapatmayı dene.
discordu silip kurdum ama giriş çıkış ayarlarını değiştirirsem hiçbir ses alamıyorum komple ses gidiyordiscordu kaldır tekrar kur başka sunucuya bağlan orda dene bakalım ses çıkış ve girişleri yap discord dan
pc de 2 tane oluyor ya ses çıkışı kulaklık ve hopörlör kasanın önü ve arkası onu söylemiştimdiscordu silip kurdum ama giriş çıkış ayarlarını değiştirirsem hiçbir ses alamıyorum komple ses gidiyor
cihaz bluetooth üzgünüm giriş olarakta usb olarak bağlamadım bağlanıyorsa tabipc de 2 tane oluyor ya ses çıkışı kulaklık ve hopörlör kasanın önü ve arkası onu söylemiştim
hoparlör olarak kullanış gerçekten güzel olabilir ses kalitesi marka olarak çok iyi ama dediğim gibi donanımsal ayarlarına da baktım hiçbir çözüm bulamadımbende de jbl bluetot hoparlör var bende sorun yok bayada uzakdan mic çalışıyor hoparlör de bence sen bi ayarı yapamadın
aynen jbl güzel marka kulak içi de var bende bas tiz efso ben sorunun discordla alakalı olduğunu düşünüyorum dediğim gibi sen bi ayarı yapamadınhoparlör olarak kullanış gerçekten güzel olabilir ses kalitesi marka olarak çok iyi ama dediğim gibi donanımsal ayarlarına da baktım hiçbir çözüm bulamadım