Discord Gelişmiş Yardım Menüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar Sayın MemoryHackers Üyeleri Bu Konuda Sizlere kendi Botumun Gelişmiş Yardım Menüsü Komutunu Paylaşıcam

Kod:
const Discord = require('discord.js');

// Lütfen Alttakileri Doldurunuz...
let bot = ('Bot İsmi') // Botun İsmini Yazınız...
let ininal = ('İninal Barkod') // İninal Barkod Giriniz
var prefix = "!" // Botun Prefix i ni giriniz
let sahipad = ('İsminiz') // Sahip İsminizi Yazınız
let sininalbarkod = ('Sahip İninal Barkod') // Sahip ininal barkod yazınız
var destek = "Bot Destek Sunucu" // Botun Destek Sunucusu
// Lütfen Yukardakileri Doldurunuz...

exports.run = (client, message, args) => {
    const embed = new Discord.RichEmbed()
    .setColor("#ff00ff")
    .setAuthor(`${bot} | Yardım`)
    .addField(`${client.emojis.get("762094278901760041")} Genel - !kullanıcı`, `**${prefix}avatar = Avatarınızı Gösterir.\n${prefix}havadurumu = Hava Durumunu Gösterir.\n${prefix}instagram =\n${prefix}rastgeleşifre = Poinx Size Rastgele Şifre Verir.\n${prefix}ilginçbilgi = Poinx size ilginç bilgi verir.\n${prefix}burç = Burcuna Göre Uğurlu Sayını Gösterir.\n${prefix}tekerleme = Poinx Size Bir Tekerleme Söyler.\n...**`)
    .addField(`${client.emojis.get("768969412174413824")} Ayarlar - !yetkili`, `**${prefix}ban = Etiketlediğiniz Kişiyi banlarsınız.\n${prefix}herkese-rol-ver = Etiketlediğiniz Rolu Herkese Verir.\n${prefix}herkesten-rol-al = Etiketlediğiniz Rolu Herkesten Alır.\n${prefix}sil = belirtiğiniz Miktarda Mesaj Siler.\n${prefix}oylama = Poinx Bir Oylama Başlatır.\n${prefix}reboot = Poinx'i yeniden başlatır.\n${prefix}banlist = banlist'i gösterir.\n${prefix}duyuru = Poinx istediğiniz cümleyi duyuru olarak söyler.\n...**`)
    .addField(`${client.emojis.get("762094178527871027")} Oyunlar`, `**${prefix}1vs1 = Etiketlediğin kişi İle 1vs1 Oynarsınız.\n${prefix}yazan-kazanır = İlk Yazan Kazanır Oynarsınız.\n${prefix}8ball = Basit 8ball oynarsınız.**`)
    .addField(`${client.emojis.get("768970022190055426")} Eğlence - !eğlence`, `**${prefix}kaç-cm = Kaç Cm olduğunu Gösterir.\n${prefix}espri = Poinx Size Bir Espri Yapar.\n${prefix}rip = Ölürsünüz.\n${prefix}kralol = Kral Olursunuz.\n${prefix}wasted = 2.ye ölürsünüz.\n${prefix}yazı-tura = Basit Bir Yazı-Tura Oynarsın.\n${prefix}doğrulukcesaret = Doğruluk Cesaret Oynarsın.\n${prefix}alkış = Bot sizi alkışlar.\n${prefix}dcdekiyıkık = Discord'taki yıkıkı gösterir.\n...**`)
    .addField(`${client.emojis.get("768969562246086668")} Bot - !bot`, `**${prefix}yapımcı = Botun Yapımcılarını Gösterir.\n${prefix}ping = Botun Pingini Gösterir.\n${prefix}istatistik = Botun İstatistiklerini Gösterir.\n${prefix}davet = Botun Linklerini Gösterir.\n${prefix}bağış = Bağış Bilgilerini Gösterir.\n\n\n**`)
    .addField(`${sahipad}`, `** İninal Barkod: ${sininalbarkod}**`)
    .addField(`${bot}`, `** İninal Barkod: ${ininal}**`)
    .setImage("https://cdn.glitch.com/1f736345-ff51-4505-9335-064788f8ab8e%2Fstandard%20(1).gif?v=1606002901054")
    .setFooter(`${sahipad} Tarafından Yapılmıştır.`)
    .addField(`» Linkler`, `**Destek Sunucusu = ${destek}**`)
    .setThumbnail(`https://cdn.discordapp.com/avatars/735576986079985853/5130f1dd2bb20ed41855c43bb163a451.png?size=2048`)
    message.channel.sendEmbed(embed);

};

exports.conf = {
  enabled: true,
  guildOnly: false,
  aliases: [],
  permLevel: 0,
};

exports.help = {
  name: 'yardım',
  description: 'botun yardım menüsü',
  usage: 'yardım'
};

${client.emojis.get("Emoji İd Giriniz")}

unknown.png

Kalite Düşük Olabilir

Sadece Arteon
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Alt resimde yazılardan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...