9 May 2022 #1 batuhan91 B Onaylı Üye Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI discorddan bir arkadaşım gif yolladı ve bunun trojen keylogger vb olduğunu söyledi böyle bir şey mümkün mü ve bana bulaşmışmıdır
discorddan bir arkadaşım gif yolladı ve bunun trojen keylogger vb olduğunu söyledi böyle bir şey mümkün mü ve bana bulaşmışmıdır
9 May 2022 #2 gastorpedo G Onaylı Üye Katılım 8 Eki 2021 Mesajlar 60 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 29 4 HİZMET YILI batuhan91' Alıntı: discorddan bir arkadaşım gif yolladı ve bunun trojen keylogger vb olduğunu söyledi böyle bir şey mümkün mü ve bana bulaşmışmıdır Genişletmek için tıklayın ... mümkünse virüsler çok küçük bir alanda saklanıyorsa dikkatli olmalısınız
batuhan91' Alıntı: discorddan bir arkadaşım gif yolladı ve bunun trojen keylogger vb olduğunu söyledi böyle bir şey mümkün mü ve bana bulaşmışmıdır Genişletmek için tıklayın ... mümkünse virüsler çok küçük bir alanda saklanıyorsa dikkatli olmalısınız
9 May 2022 Konuyu başlatan #3 batuhan91 B Onaylı Üye Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI gastorpedo' Alıntı: homa bruda Genişletmek için tıklayın ... ?