Satıldı Dıscord Guild (Lonca) Özelligi Aktif sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
SATILIK GUİLD ÖZELLİĞİNE SAHİP DİSCORD SUNUCUSU / DISCORD SERVER WITH GUILD FEATURE FOR SALE

Birkaç ay önce beta sürecinden çıkan lonca (guild) özelliği, sunuculara kademeli olarak sunulmaya başlandı. Ancak hâlen sadece belirli kriterleri karşılayan sunucular ve sahipleri bu özelliğe erişim sağlayabilmektedir. Eğer bu özelliği ekip ya da etiket (tag) olarak kullanmak istiyorsanız ve elinizde uygun bir sunucu bulunmuyorsa, satın almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Screenshot_1.png

Fiyat / Price
1000TL - 30$

İletişim / Communication
Discord:

Moderatörün son düzenlenenleri:
    Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Piyasasına göre çok pahalı. 100, 200,300₺ ye gidiyor guild sunucular sen nereden uydurdun bu fiyatı :D

Lonca (Guild) özelliği, beta sürecini tamamlayalı oldukça uzun bir zaman oldu ve artık sanıldığı gibi "nadir" veya "ulaşılması zor" Yani satılan şey, aslında birkaç haftalık sabır ve doğru yönetimle her sunucunun doğal olarak elde edebileceği bir özellikten fazlası değil.

Umarım fiyatta güncelleme yaparsın, yine de iyi satışların olsun.
Evet 100-300tl aralığında satılan sunucular var yani burada herkesin bildiği bilgiler ile konumu kirletmene gerek yok. Elimde sayısız guild sunucusu var paraya ihtiyacı olan birisi de değilim 300TL'yi ben vereyim alacak kişiye almasın sunucu. Çevremde 200 300 liraya sunucu almaya çalışırken 50 tane dolandırılan insan gördüğüm için kendi fiyatlandırmam ile ilan açtım. Ek olarak ticaret ile uğraşan birisi değilsen bilmen için belirteyim bir ürünün ortalama fiyatı piyasa değerini belirler lakin altına satan da olur üstüne satan da olur aklında bulunsun sadece.

Beta sürecini tamamlayalı bir kaç ay oldu araştırarak bunu öğrenebilirsin. Bundan önce sadece beta adı altında belirli sunuculara getirilen bir özellikti. Beta'dan çıkıp genel olarak sunuculara getirilmesi yeni bir olay lütfen yanlış bilgiler yaymayalım.

Discord üzerinden kişisel hesap olarak kısıtlama almamış (en ufak bile) sunucu içeriğinde sunucunun bir kısıtlama almamış olması gibi kriterleri gerçekleştiremeyen veyahutta yeni hesap sahipleri bu özelliğe hiç bir zaman erişemeyecek yeni hesap açsalar bile. Yani sabırla olmuyor malesef ki.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni açtığım 5 hesabın tamamında guild özelliği aktif. Piyasa değeri neyse, o fiyatan satılır. O fiyattan satan herkes dolandırıcı demek doğru değil; bu durumda çevrendeki insanlar ya bilinçsiz davranıyor ya da referansı ve güvenilirliği olmayan kişilerden alışveriş yapıyor. Ayrıca araştırmama gerek yok, çünkü bu konulara fazlasıyla hakimim. Kendi fiyatını biçmene bir şey demiyorum ben sadece insanlarda bilsin diye söyledim.
Yeni açtığın discord hesabının kullanıcı adını söyler misin? Piyasa değeri neyse o fiyattan satılmaz ben oto galeri işleten bir aileden geliyorum anlık olarakta devam ediyoruz. Ticaret hakkında bilgi almak istiyorsan DM kutum her zaman açık. Piyasa değeri ortalama fiyatı belirler bir ürünün. Yani ürünün net fiyatını belirlemez. X bir satıcı sahip olduğu ürünün piyasa ederini öğrenir ve ona göre ilan açar ürününü pazarlar. Lakin bu kimsenin ederi altında satıp ederi üstünde satamayacağı anlamına gelmiyor bunu bilmelisin. Fahiş fiyat uygulayan vergi levhası olan resmi bir satıcıysa bu kişi o zaman konu değişir ama şuan burada böyle bir durum söz konusu olmadığı için dileyen zaten dilediği fiyattan sahip olduğu ürünü satabilir. Çünkü o ürünün tüm hakları ona ait. Ben genelleme yaptım mı, herkes dolandırıcı diyerek? geneli böyle. Araştırman gerekiyor çünkü eksik bilgiye sahipsin dostum telegram adresini bırakırsan seni Discord'un resmi bir moderatörü ile görüştürebilir ve bu konularla alakalı şeyleri ona sorabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
100 e ben verim guildli sunucuyu

1k veren eşşek bulamazsın burada

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...