Uzman Üye
geri açılması zor kanka kolay kolay açılmazMerhabalar 4 senedir kullandığım discord hesabı bugün devre dışı bırakıldı mailde yazdıkları ise kural ihlali 1 hafta önce hesabım çalınmıştı ve hesabıma benim adıma farklı ıplerden sunuculara girmişler ve kural ihlali şeyler yapmışlar bende discord support adresine mail yolladım hesabımı geri alalı 1-2 gün oldu fakat 2. günün sabahı hesabınız kural ihlalinden devre dışı bırakıldı dedi discord nitrom ve oyun hesap bilgilerim var discord supporta mail attım durumu söyledim sizce bundan sonra ki süreçte ne yapmalıyım arkadaşlar filan hep oradaydı hesabı geri açarlar mı? mağdur durumdayım.
geri açılacağını sanmıyorum çalınan hesaplarda spam dolandırıcılık cok fazla sey yapılıyorMerhabalar 4 senedir kullandığım discord hesabı bugün devre dışı bırakıldı mailde yazdıkları ise kural ihlali 1 hafta önce hesabım çalınmıştı ve hesabıma benim adıma farklı ıplerden sunuculara girmişler ve kural ihlali şeyler yapmışlar bende discord support adresine mail yolladım hesabımı geri alalı 1-2 gün oldu fakat 2. günün sabahı hesabınız kural ihlalinden devre dışı bırakıldı dedi discord nitrom ve oyun hesap bilgilerim var discord supporta mail attım durumu söyledim sizce bundan sonra ki süreçte ne yapmalıyım arkadaşlar filan hep oradaydı hesabı geri açarlar mı? mağdur durumdayım.
Durumu anlattım hocam 2 tane geri dönmelerini beklemekten başka birşey yapamıyorum maalesef şuan.Öncelikle discord support ekibine bu konuda detaylı bir şekilde mail atarak yaşananları anlatman lazım discord support ekibi hesabının çalınması ve kötü amaçlı kullanımı nedeniyle hesabını devre dışı bırakmış olabilir support ekibinin sana yanıt vermesini beklemen ve sorunu çözmek için gerekli adımları atmalarını talep etmen gerekiyor
Farklı ıp adresleri görünüyordur hocam çalan kişiler kural ihlali yapmış maalesef nitrom vardı hesabı da destekten 2 gün oldu tam da alalı ve devre dışı bırakıldı maalesef mail attım 2 kere bekliyorum şuanlık bütün herşeyi izah ettim.Discord support ekibi hesabınızın çalındığını ve başka kişiler tarafından kullanıldığını tespit ettiğinden, hesabınızın geri verilmesi konusunda size yardımcı olabilirler. Ancak, kural ihlali konusunda bir karar verildiyse, bu durumda hesabınızın açılması biraz daha zor olabilir.Açacaklarını sanmıyorum ama açıkçası.
girilen iplere bakıp çalındığını anlar iseler hesabı açarlar dostum ama doğrulamaları falan etkinleştir şifreni de zihninde tut ve zorlayıcı bir şey yap internete düşmüş public şifrelerden yapma çalınırsa bir sefer daha bir daha açmazlar muhtemelen güçlü bir şifre nasıl oluşturulur araştırabilirsin chat gptye sorabilirsin iyi forumlar.Merhabalar 4 senedir kullandığım discord hesabı bugün devre dışı bırakıldı mailde yazdıkları ise kural ihlali 1 hafta önce hesabım çalınmıştı ve hesabıma benim adıma farklı ıplerden sunuculara girmişler ve kural ihlali şeyler yapmışlar bende discord support adresine mail yolladım hesabımı geri alalı 1-2 gün oldu fakat 2. günün sabahı hesabınız kural ihlalinden devre dışı bırakıldı dedi discord nitrom ve oyun hesap bilgilerim var discord supporta mail attım durumu söyledim sizce bundan sonra ki süreçte ne yapmalıyım arkadaşlar filan hep oradaydı hesabı geri açarlar mı? mağdur durumdayım.
Ama hocam farklı ıp den bağlanmışlar yani hesap çalınmıştı benlik bir durum yok mail attım umarım farklı ıplerin girdiğini görürlerde yardımcı olurlar.katıldığın sunucular discord kurallarına aykırı ise o sunucular kapatılıp bulunan üyelere de yasaklama atıyolar benim hesabımda öyle ban yemişti açmıyolar maalesef açılması zor gibi
Açması zor knk onun geçmiş olsunMerhabalar 4 senedir kullandığım discord hesabı bugün devre dışı bırakıldı mailde yazdıkları ise kural ihlali 1 hafta önce hesabım çalınmıştı ve hesabıma benim adıma farklı ıplerden sunuculara girmişler ve kural ihlali şeyler yapmışlar bende discord support adresine mail yolladım hesabımı geri alalı 1-2 gün oldu fakat 2. günün sabahı hesabınız kural ihlalinden devre dışı bırakıldı dedi discord nitrom ve oyun hesap bilgilerim var discord supporta mail attım durumu söyledim sizce bundan sonra ki süreçte ne yapmalıyım arkadaşlar filan hep oradaydı hesabı geri açarlar mı? mağdur durumdayım.
elinde iyi bir kanıt olması lazım vpn açarak evindeki farklı bir cihazdan giriş yaptığını düşünebilirlerAma hocam farklı ıp den bağlanmışlar yani hesap çalınmıştı benlik bir durum yok mail attım umarım farklı ıplerin girdiğini görürlerde yardımcı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?